TUŽNO: Krenuli u školu s drogom i noževima

0

Policija je u akciji "Školarac" u Novom Sadu, usmerenoj ka većoj bezbednosti na području škola, kod 17 osoba pronašla razne narkotike a oduzeta su i tri "boksera" i dva noža, saopštila je novosadska policija.

Akcija je realizovana u proteklih nekoliko dana u zoni svih osnovnih i srednjih škola u Novom Sadu, „kao i na mestima na kojima se učestalo vrše krivična dela i prekršaji“.

Pregledan je, radi otkrivanja i sprečavanja prekršaja i krivičnih dela i podizanja stepena bezbednosti, veći broj osoba i vozila, dodaje se u saopštenju.

„Kod 17 osoba je pronađena izvesna količina supstanci za koje se sumnja da su kokain, heroin, marihuana, amfetamin, rivotril i bensedin i protiv njih će biti podnete krivične prijave zbog osumnje da su izršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga“, dodaje policija.

Navodi se i da su „kod pet osoba pronađena dva 'boksera' i tri noža“ i dodaje da će protiv njih biti podneti zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka.

„Pronađena su tri lica za kojima su raspisane poternice, a otkrivena su i dva prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja“, dodaje se u saopštenju.

Foto: Yayimages/Ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.