Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 23. februar - nedelja 01. mart)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Za Ovnove ovo može biti uzbudljiva nedelja kada bi neki mogli upsoznati osobu koja će im se dopasti, zaljubiti se, ili započeti novu vezu. Strasti će biti nalgašene, pa će i zauzet pripadnici znaka sa partnerom moći da ostvare bolji ljubavni kontakt.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje mogu biti ti koji će postavljati uslove u vezi i zahtevaće od partnera više strasti i izazova. Slobodni pripadnici znaka bi lako mogli da se nađu u nekoj uzbudljivoj ljubavnoj.vezi, a neki Bikovi mogli bi da se upuste i u prolaznu aferu, ili tajnu vezu.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu biti okrenuti zabavi i druženju sa prijateljima, pa bi neki tako mogli da upoznaju osobu koaj će ih privući. Mnogima se u ovom periodu mogu dopasti direktne i samosvesne osobe. Zauzeti sa partnerom imaju mnogo stabilniji odnos.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi bi ove nedelje mogli postati mnogo aktivniji u emotivnim odnosima, a biće i više novih kontakata. Slobodni bi se mogli naći u nekoj novoj ljubavnoj priči, dok će zauzeti pripadnici znaka doživljavati promenjive emotivne trenutke, sa puno strasti, ali i nesuglasica.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje mogu biti zaljubljivi i skloni maštanju, neki će preterano idealizovati osobu koja im se dopada, ali biće i onih koji će se sami prikazivati u drugačijem svetlu da privuku neku osobu.Ipak, uzbuđenja u emotivnim odnosima neće manjkati.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje ne očekuje previše emotivnoig uzbuđenja, osim ako nisu u nekoj tajnoj vezi. Zauzeti će očekivati više podrške, pa se neki mogu razočarati ako im partner to ne pruži. Slobodni pripadnici znaka mogu imati poznanstvo preko posla.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vagama ove nedelje može biti prilčno burno na emotivnom planu, neke kao da su se probudile i shvatile šta žele od svoje ljuibavne veze, pa će od partnera to i zahtevati. Slobodni pripadnici znaka mogli bi se zaljubiti ili započeti novu emotivnu vezu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje više energije i truda ulažu u emotivne odnose, što će pozitivno uticati na mnoge ljubavne veze. Slobodnim pripadanicima znaka pažnju bi mogla da privuče neka osoba koju mogu upoznati preko posla i sa kojom je moguća veza.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi će ove nedelje biti veoma otvoreni za nove kontakte kojih će biti veoma mnogo kao i novih emotivnih šansi, tako da bimnogi mogli da upoznaju osobu koja će ih privući, ili da započnu novu vezu. Zauzeti će se truditi da u vezu unesu više strasti.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu doživljavati promenjive situacije u svojoj vezi, biće intenzivnih emocija, ali i prolaznih nesuglasica. Ipak, većih problema neće biti. Slobodni pripadnici znaka raspoloženi su za nove kontakte, a nekima će prijati veze bez obaveza.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje biti opuštenije i komunikativnije, a biće više i novih kontakata, pa će nekima pažnju privući nova osoba. Zauzeti mogu imati utisak da je partner u svom svetu, ili čak da ima neke tajne. Neki bi se mogli upustiti u tajnu ljubavnu vezu.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje mogu imati šaroliku ljubavnu situaciju. Neke su spremne na nove ljubavne izazove i mogle bi da se zaljube, dok će biti i onih sklonih maštanju i idealizaciji osobe koja im se sviđa. U odnosu sa partnerom trebaće više razumevanja.

conopljanews

Pogledajte još