SILOVAO I PREBIO TINEJDŽERKU

Devojka, s kojom nije u vezi, a s kojom je, kako je naveo u istrazi, ranije “bio intiman”, svojevoljno je dopratila ga je do njegove sobe gde skinula odeću i ostala u donjem rublju.

Hosain joj je zavezao ruke za krevet i iznad glave, drugim kaišem je vezao noge, a u usta joj je stavio kravatu, ispričao je državni tužilac. Pre nego što ju je potpuno razgolitio preko očiju joj je stavio povez te počeo udarati kaišem. Devojka je na sudu tvrdila da ju je nastavio tuči i seksualno zlostavljati iako mu je rekla da prestane.

Po završetku "scene" devojka je ispričala sve prijateljici nakon čega su pozvale policiju. Hosain je uhvaćen kasnije te večeri i navodno je tokom ispitivanja priznao napad kao i "sve loše stvari" koje je napravio. Kao opravdanje izložio je da su devojka i on "glumili" delove filma "50 nijansi sive". Hosainova advokatica tvrdi da je njen klijent verovao kako je devojka pristala na “igru”. Sud ga optužuje za teško kazneno delo seksualnog zlostavljanja te mu je određena kaucija od pola miliona dolara.

Izvor: Jutarnji list

Pogledajte još