Brijala sam ga i "timarila" za njegovih šest ljubavnica!

Jedna žena je odlučila da svoju priču podeli sa javnošću...

"Sedeli smo u kolima u pola tri ujutro ispred jednog bara, kada mi je saopštio da bi trebalo da se razvedemo. Sat vremena pre toga, zgrabila sam njegov telefon kako bih otkrila sa kim se dopisivao celo veče. Priznao mi je za dve seks afere koje je imao u proteklih šest meseci, ali sam želela tačno da otkrijem od kada je krenulo njegovo neverstvo.

spostavilo se da je sve počelo još pre dve godine. Kada sam vraćala film u svojoj glavi, shvatila sam da sam previdela mnoge stvari u njegovom ponašanju koje su mi ukazivale na to da ima drugu ženu. Prevarant će zataškati sve tragove i manipulisati svakom situacijom. U mom slučaju, bila sam lak plen, nisam verovala svom instinktu i mučnom osećaju u stomaku. Držite se svog instinkta, nikada vas neće prevariti!

Ovo su 6 znakova koje sam propustila tokom njegovog neverstva:

1. Lepo je da se muškarac redovno brije i sređuje tamo dole, ali kada to krene da radi češće nego što je to ikad radio, znak je za uzbunu. Kada stojite jedno pored drugog ispred ogledala, i on više pažnje posvećuje svom telu nego vašem, nešto nije kako treba. Brijala sam ga i "timarila" za njegovih šest seksualnih partnerki!

2. Počeo je sve ređe da me vodi sa sobom na službene večere i događaje. Kada tek sutradan saznate da su bile supruge njegovih poslovnih partnera, ali ne i vi, to je direktan znak za uzbunu. Moj suprug mi je objasnio da se u mom društvu oseća "ograničeno" kada su oko nas njegovi poslovni partneri i da ima osećaj da stalno treba da vodi računa o meni. I eto, ja sam poverovala u njegove laži.

3. Da li je odjednom postao ljut i besan, više nego ikad? U stvari, njega izjeda graža savesti što vam je neveran, ali ne može da stisne petlju da vam to u oči kaže. Prvi znak sam primetila kada sam mu peglala košulju. Prebacio mi je kako sam je nemarno peglala, a povrh toga mislio je da sam namerno to tako radila kako bih ga iznervirala, jer je mislio da sam ljuta što moram da mu popeglam košulju. Besmislica, ja volim da peglam.

4. Novi pokreti u krevetu! Odakle mu to, gde je naučio? Jednom mi je čak zatražio da se u potpunosti obrijem tamo dole. Zašto? To mu ranije nikad nije smetalo. Sada znam - jedna od njegovih seks partnerki je nosila brazilku. Sada mi je tako drago što to nikad nisam uradila.

5. Pokupio je strašno loše navike - počeo je da pije, puši i da vas izbegava. Osećaj griže savesti može da dovede do takvog ponašanja. U poslednje dve haotične godine, moj suprug je pokušavao da krije cigarete, baš kao i ljubavnice, mešutim - gde ima dima, ima i vatre.

. Kada sam te noći u kolima ispred bara, zgrabila njegov telefon, odbio je da ukuca šifru. Srce mi se steglo. Na početku našeg braka nikada nije krio od mene šifre za mejl, Fejsbuk i telefon. Ukoliko iznenada krene sve to od vas da krije, znak je za uzbunu.

Na kraju, bitno je da uvek čvrsto stojite na zemlji, i još bitnije - dame, verujete svom instinktu!"

Izvor: stil

Pogledajte još