MTV premijera: Frenkie i Billain, stigao je #DNA

Nakon „Uz zvuk sirene“ i „Gdje je ta bina“, na red je došao treći i poslednji video za pesmu „#DNA“ sa istoimenog projekta na kojem su udruženim snagama radili Frenkie i Billain.

„Sa ovim spotom želimo da završimo to podglavlje i, kao što će te videti, završavamo ga sa stilom,“ započinje priču Frenkie. „Tvrdim da je ovo jedan od najboljih videa na Balkanu i za to je zaslužena Nine Studios ekipa. Definitivno jedan od najzahtjevnijih spotova koji smo ikada radili.“ Inače, video je sniman na lokacijama u i oko Tuzle i, pored ekipe koja je radila na njemu, učestvovalo je i desetak statista.

„Pesma #DNA je priča o mojim počecima i muzičkom putu,“nastavlja poznati hip hoper. „Deo toga je naravno fikcija, ali mislim da se svaki muzičar može pronaći u tekstu, jer smo se svi našli pred sličnim odlukama i dilemama. Na kraju bih zaista voleo da ovaj video dođe do što veće publike i doživi brojna emitovanja jer ga stvarno vredi pogledati. Ekipa je uložila ogroman rad i na kraju smo faktički dobili mali film. Zapravo, ovo nije film nego pravi blockbuster!“

#DNA projekat je priveden kraju i Frenkie i Billain nastavljaju da rade na novim pesmama i planiraju da objave novi materijal u ovoj godini, a pored toga pomažu „njihovoj sestrici“ Sassji oko njenog albuma.

MTV Premijera: Frenkie i Billain „#DNA“
Ponedeljak, 2. mart, u 20:00

Pogledajte još