Nedeljni horoskop (ponedeljak 02. mart - nedelja 08. mart)

OVAN

Vi znate kako da zaradite, gde je novac. Poznajete sve koji rade sa Vama, tako da ćete realno doći do informacija koje Vama trebaju. Potrebno je istražiti tržište pre nogo nešto započnete. Dobri ste u poslovima Marketinga. Mesec je u Devici pa će vam ti poslovi realno ići. U nastavku nedelje imate dobru saradnju sa Vagom i Škorpijom. Partner je vaša podrška i stabilnost tokom sedmice. Imate poverenje u voljenu osobu. To vam je najpotrebije. Ako ste sami onda se okrenite nekom hobiju, zabavi, posebno za vikend. Kretanje vas oslobađa.

BIK

Poslovno ste stabilni, želite više novca u svom budžetu. Nije potrebno da preterujete. Imate sasvim dovoljno vremena da se organizujete. Petak i vikend su vrlo plodonosni za sve koji rade poslove ekonomije ili planiraju da svoj rad prezentuju preko portala. Emotivno dopada vam se osoba koja u sebi nosu dozu posebne harizme. Možda je drska ili neko do koga je teško stići ali Vas to ne deprimira. Vi to volite, vaš adrenalin gori i neko poput takvih osoba su vam potrebne. Ali pored svega pazite da ne budete žrtva. Čuvajte se lošeg raspoloženja.

BLIZANCI

Početak sedmice vam može biti opterećujuće. Poslovno, mnogo zaostalih nerešenih zadataka. Morate da radite svaki dan po ceo dan. To vas opetrećuje. Volite poslove koji donose slobodu, rad bez radnog vremena ali sada je to nemoguće. Moraćete da se prilagodite. Ukoliko ste sami potrebno je da se vezujete za osobe koje su okrenute porodici, tradiciji. Ako ste u braku partnera iritira ta vaša ležernost koju pokazujete na poslu. Smatra da je potrebnije biti ozbiljan. Ukoliko ste u vezi sa osobom iz znaka Vodolija vaša veza ima perspektivu ako je Ovan onda borba. Zdravstveno vas prati stres.

RAK

Povišicu plate sigurno očekujte u narednim danima. To bi bilo dobro jer ćete moći da izmirite sve obaveze i dugovanja koja vas pritiskaju. Ukoliko radite na nekom odgovornom mestu onda se nadate unapređenju. To za sada nije moguće. Morate da pripazite od ponedeljka da ne uđete u sukob sa Vodolijom ili osobom iz znaka Ribe. Žena Rak je jača na sve načine od muškog Raka. Veće su šanse da se pokrene ljubav. Pripadnici muškog znaka će morati više napora da ulože ukoliko žele nekog pored sebe. Zdrava ishrana je vaš iscelitelj.

LAV

Odanost, dostojanstvo je osobina koju jedan Lav ima i nema potrebe da se plaši toga. Imaćete uspeha u narednom projektu koji je pred Vama. Mada, mnogi su ljubomorni na vašu energiju koja zrači optimizmom. To nije potrebno da vas poremeti jer se to često dešava, naviknite se. Žena Lav ima susret sa jednom osobom koja se bavi poslovima komunikacija ili umetnosti. Muški Lav ima dobar odnos sa ženom Blizanci. Moguće da se otisnete na neki kraći put na planinu. Zdravstveno se dobro osećate.

DEVICA

Niste dovoljno jaki da se oduprete velikim, nadređenim koji pokazuju sujetu prema vama. Nemate dovoljno samopouzdanja, što naravno nije dobro. Pokušajte da sarađujete sa kolegama čiji je mentalni sklop jači od vašeg. Pomozite sebe tako što ćete posetiti neki kurs za kreativni rad. Vi volite da radite – nešto, nikada niste mirni. Ako ste u braku imaćete period pun ljubavi, na sreću pored ovih problema koji vas stežu na poslu. Slobodne Device imaju udvaranje jednog Raka koji se više pravi neugledan nego što zaista jeste. Sigurno je Škorpijon ili Lav u podznaku. Mentalna stabilnost jača zdravlje.

VAGA

Potrebna vam je pomoć dobrog advokata. Ukoliko imate prodaju nekretnina, aspekat vam je da to ostavite po strani. Merkur koji je od utorka direktan zna i posle retro kretanja da napravi problem sa papirima. Nije vreme da testirate takve stvari. Povucite se. Emotivno ste vezani za osobu iz sfere poslova ekonomije ili ako ste u vezi, zainteresuje tajno osoba koja ima neku svoju manju firmu, radionicu. Oni koji su slobodni mogu imati lep susret na kraćem putovanju. Nekako više razmišljate ovih dana na ta putovanja od vezivanja za određenu osobu. Zdravstveno stomak, bešika osetljivi.

ŠKORPIJA

Nikako niste u stanju da trpite nesposobnost, ležernost onih saradnika koji su pored Vas i ujedno morate da radite i gradite posao sa njima. Posedujete puno veština što drugi nevide. Verovatno ćete veći deo posla njima raspodeliti, dati da rade. Ne dozvolite da vas osoba iz prošlosti zaluđuje, ako tako možemo da se izrazimo. Morate da se okrenete sadašnjosti. Sada je pravi i jedini trenutak gde možete sebi da poboljšate ili upropastite život. Susret sa Blizancima ili Vodolijom. Kao svaki jaki Mars, skloni ste izlivima besa.

STRELAC

Puni ste entuzijazma i sve što budete pokrenuli biće tokom sedmice odlično za vaš dalji rad i finansije, pre svega. Strelac koji planira da radi poslove izdavaštva, imaće dosta posla a pre svega poznanstva od kojih kasnije pravi jake poslovne konstrukcije. Emotivno ste u vezi sa osobom koja je nestabilna i neodlučna. Morate taj odnos popraviti boljim i iskrenijom komunikacijom. Svi oni koji su slobodni traže osobu sa stilom, finim manirima. Razmišljate o svom imunitetu ali ste ipak dobro.

JARAC

Dobar odnos sa Ribama, Ovnom ili Strelcem. Susret sa osobama koje vam mogu pomoći u daljem radu. Kako je petak dan sa Mesecom u Devici, onda bi bilo dobro da radite poslove koji traže rad sa tkaninama, umetničkim predmetima. Preko vikenda možete da naplatite svoj rad i to za dobru cenu. Vi ste okrenuti vezi sa jednim Blizancem. On je pomalo slaba ličnost traži, podršku. Jarac može da drži vezu u svojim rukama ali ako se osoba pored njega i dalje ponaša razmaženo, nestabilno, onda tu nema puno sreće u daljoj zajednici. Imate problem sa disajnim organima, krajnicima, grlom.

VODOLIJA

Napet period za bilo koji novi početak. Ostavite veće obaveze za neke naredne nedelje koje su ispred Vas. Ionako se previše ne opterećujete finansijama, tako da ni poslovno niste pritisnuti. Konačno će Merkur da krene direktno pa ćete i Vi da se pokrenete brže od drugih. Oni koji su u braku neka se spreme na razumevanje i nežnost partnera. Ako ste u vezi sa Ovnom teško da će biti baš tog razumevanja. Previše agresije u ovoj zajednici. Ukoliko ste se zaljubili u Bika, možete proći kao bos po trnju. Bik neće da toleriše vašu preteranu slobodu. Zdravlje je dosta dobro.

RIBE

Razmišljate samo o saradnicima i osobama koje mogu nešto da vam znače. Solidna saradnja sa vodenim znakovima. Sa Rakom možete da napravite dobru intuitivnu priču. Vaša imaginacija i misli se podudaraju. Pazite da ne preterate u sanjarenju, oboje ste skloni tome. Ponedeljak je odličan dan za zaradu. Dobar period za ljubav za sve u braku. Ribe koje su u vezi imaju loš odnos sa partnerom zbog nepoverenja. Morate da poradite na svojoj sigurnosti. Vi ne verujete sebi pa to stanje prenosite i na voljeno biće. Zdravstveno imate usporen metabolizam.

Pogledajte još