OTKRIJTE ISTINU O SEBI: Laka meta ili tvrd orah?

NISI ZADOVOLJNA SVOJIM ŽIVOTOM
Žene koje nisu zadovoljne svojim životom beže od stvarnosti i tako postaju lake mete za zavodnike koji traže avanturu. Nekoliko lepih reči ili gestova, i biće u oblacima, i nakon nekog vremena prisilno sleteti natrag u stvarnost koja će se činiti još strašnijom nego pre.

OVISNA O DEPRESIJI

Svi poznajemo bar jednu devojku koja je konstantno depresivna, i stvara drame tamo gde ih nema. Devojke koje su ovisne od depresije privlačiće zavodnike, u kojima će videti svoje spasioce, a sreću koju nađu s njima brzo će pretvoriti u depresiju, jer će pronaći novi problem. Zavodnik će pobeći, a devojka će biti depresivna, ovog puta s razlogom.

VOLIŠ DA UGAĐAŠ DRUGIMA

Ljudi koji stalno ugađaju drugima laka su meta za zavodnike. Takva devojka osećaće se dobro u društvu muškaraca i brinuće o njegovim potrebama, a na prve znake njegovog povlačenja počeće da se bori za njegovu naklonost, jer je to jedini način da se oseća voljeno.

IMAŠ BUJNU MAŠTU

Zavodniku je najlakše osvojiti curu koja ima bujnu maštu, jer će ona poverovati u bilo koju njegovu priču. On joj tako može pričati o zajedničkoj budućnosti, obećavati brda i doline i sve to činiti bez rezultata, a cura će u svojoj glavi stvoriti sliku kojoj će se nadati iako od toga nema koristi.

SEKS JE TVOJE ORUŽJE

Mnoge žene će odmah skočiti u krevet sa muškarcem, jer je seks način na koji dobijaju osećaj ljubavi. Zavodnici vrebaju ovakve žene i iskorišćavaju ih za seks, a one se za njih vežu emotivno i u većini slučajeva budu razočarane.

Nadlanu / izvor: portaloko

Pogledajte još