SAMO NA FILMU: Seks iluzije koje važe samo u pornićima!

Evo kojih devet iluzija vrede samo u porno filmovima.

Doživite orgazam baš svaki put

Sasvim je normalno da ne doživite vrhunac tokom svakog seksualnog odnosa. I bez orgazma seks može biti fantastičan.

Seks treba da traje barem pola sata

I seks na brzaka može biti super. Dok kada ste odmorni i imate vremena, možete satima uživati u čulnim zadovoljstvima. Dokle god ste oboje zadovoljni i zadovoljeni, trajanje seksa nije bitno.

Savršeno ste depilirani svaki put pre seksa

Koja dlačica viška ne bi smela biti prepreka seksu. Ideja da su žene non-stop savršeno depilirane čisti je mit.

Misionarska poza je prevaziđena

Eksperimentiranje u krevetu apsolutno je dobrodošlo, ali to ne znači da svaki put morate da probate nešto novo i biti divlji i raskalašeni. Nekad je i dobra, stara misionarska poza sve što vam treba.

Uvek treba da imate glasne reakcije

(Pre)glasno stenjanje tokom svakog seksa koje čuju i susedi je gluma i još jedan mit koji treba srušiti. Kada vam nešto prija pokažite to glasovno partneru, ali bez preterivanja! Radite to prirodno kako vam dođe.

Samo sa obdarenim muškarcima spavate

Iako je nedavna studija pokazala da žene lakše dožive vrhunac s većim penisom, to definitivno nije presudno za odličan seks. Stručnjaci tvrde da je povezanost s partnerom mnogo važniji faktor od veličine penisa.

Seks usred radnog vremena je potpuno prihvatljiv
Isto važi i za seks u restoranu, parku, teretani… Ipak nije primereno prepuštati se strasima na javnim mestima gde vas može neko videti ili čuti.

Svaki muškarac želi seks u troje, da igra razne uloge i bude dominantan u krevetu…
To što fantazira o nekim stvarima, ne znači da ih pod svaku cenu želi i realizovati. Uostalom i žene imaju maštarije za koje žele da ostanu samo to…

Oboje ste stalno željni seksa

Dosta je razloga zbog kojih nekad niste raspoloženi za seksualni odnos i to je potpuno normalno i prirodno. Zato ne brinite ako jedno od vas ili oboje niste spremni za seks u svako doba.

Nadlanu / izvor: zadovoljna.hr

Pogledajte još