ZVEZDA U BEOGRADU: Pol van Dajk na Kalemegdan Summer Festivalu

Na prvom festivalu pod nazivom Happy Life (6. jun) nastupiće čuveni Šaram, a na trećem, čiji je naziv Tropical Inn ( 28. avgusta) najavljena su dva velika tech-house imena . Beogradska tvrđava omogućila je specijalnu cenu karte za prvih 1000 posetilaca, koji ce svoje pakete karata moći da kupe po ceni od samo 2500 RSD, za sva tri velika događaja.

"Festivali u svetu, pa i kod nas se grade godinama, decenijama. Za veliki i svetski festival potrebno je pre svega dosta novca, strpljenja i vremena. Mi smo jako ponosni što smo za samo godinu dana, zahvaljujući pre svega našem ličnom trudu, izgradili svetski poznat festival, gde publika iz Srbije i cele Evrope može da vidi najveće svetske zvezde.

Uspeli smo da stavimo Beograd na svetske mape kao obaveznu festivalsku stanicu, našim fanovima smo omogućili da za ulaznicu od 17 evra uživaju u dvodnevnom muzičkom spektaklu, što je bilo gde u svetu nezamislivo. Nastavićemo da se borimo za naš grad i našu zemlju kako bi u narednom periodu doveli i ostala velika imena, poput Pola van Dajka", ističu organizatori i najavljuju uvođenje VIP terase, Fun Pit zone, proširenje festivala i brojna druga iznenađenja.

Pogledajte još