Belgrade Banging još jednom oduševio Beograd!

Belgrade Banging je još jednom nadmašio sva očekivanja i napravio događaj svestkog ranga, a na kojem su nastupali The Beatshakers i Erick Kasell. Prepun Mikser House se tresao do ranih jutarnjih časova dok su oduševljeni mladi beograđani skakali uz zvuke elektronske dens muzike.

Na veliku žalost organizatora i publike, holandski di-džej duo Sick Individuals, koji je trebalo da nastupi na događaju, nije uspeo da dođe do Beograda zbog štrajka na aerodromu u Rimu. Međutim, Sick Individuals su obećali da će u najkraćem mogućem roku da nadoknade sprskoj publici ovaj gubitak.

(old_image)

Ova nesrećna okolnost ipak nije uticala na kvalitet događaja. Domaća publika se zaista provela na svetski način, prisustvovala spektakularnoj manifestaciji i uživala u muzičkom programu koji su izneli The Beatshakers i Erick Kasell.

The Beatshakersi, momci koji su pokazali i preneli mnogo pozitivne energije produžili su svoj set i pripremili publiku za ono što sledi. Erick Kasell preuzeo je inicijativu i nastupio kao headline. Niko nije očekivao da će ovaj mladi momak napraviti svetski spektakl i oduševiti beogradsku publiku svojim energičnim setom koji je trajao skoro punih 3 sata. Pozitivni komentari i pohvale koje se mogu čuti sa svih strana su samo jedan pokazatelj vrednosti i talenta koje Erick poseduje i koje je imao priliku da pokaže Beogradu ovog petka.

(old_image)

Belgrade Banging zahvaljuje publici, koja je imala razumevanja i učinila da ovo veče protekne sa puno ljubavi i prijateljstva. Zahvaljuju se i momcima koji su potvrdili da Srbija ima kvalitet kojim treba da se ponosi i koji je u rangu sa svetom. Jedno veliko bravo za The Beatshakers-e i Erick Kasell-a.

(old_image)

Belgrade Banging najavljuje nove epske događaje uskoro! Pratite dešavanja najboljeg party brenda u Srbiji na www.belgradebanging.com.

Pogledajte još