Prostitutka koja čuva klijente od greha: Prvo venčanje, onda seks!

Jedna Arapkinja, koja radi kao prostitutka, postala je poznata širom Velike Britanije jer omogućava njenim klijentima da imaju seks a da ne počine greh i tako zaobiđu striktne šerijatske zakone.

Fairuza (25) naime pre svakog odnosa pročita određemni tekst na arapskom čime su ona i njen klijent u takozvanom privremenom braku. Onda ona novac za svoje usluge uzima zapravo kao miraz. Kada sve bude gotovo ona se razvodi o klijenta. I svi zadovoljni.

Kada se "usluga" završi klijent mora da sačeka 3 meseca kako bi ponovo došao kod nje.

"Ja se udam za tebe i budemo u braku jedan sat, i dogovorimo se oko novca koji mi daješ. To je 300 funti i još 50 za brak. Ako želš da se ponovo sretnemo možemo ali tek za 3 meseca", izjavila je ona.

Njen Tviter nalog, koji je skoro bio obrisan, pratilo je više od 85.000 ljudi.

Ona je ispričala da neki prelaze u Šijitizam samo da bi iskoristili, kako ona kaže, seks bez greha.

"Bila sam sa jednim muškarcem iz Saudijske Arabije koji je prešao u šijitizam samo da bi mogao da bude u privremenom braku sa mnom. Bio je u Londonu dva meseca. Toliko dugo sam i ja bila njegova žena. Živela sam sa njim i nije mi dozvoljavao da budem ni sajednim drugim. Za to je platio dosta novca", kaže ona i dodaje da će Saudijac doći ponovo sledeće godine.

Nadlanu / izvor: dailymail, kurir

Pogledajte još