UŽAS: Fudbalska menadžerka mučena i ubijena

Poznata hrvatska fudbalska menadžerka Sanja Hap (39) pronađena je mrtva u ponedeljak uveče u svom stanu u Zagrebu. Nju je oko 18.10 pronašao prijatelj koji je došao u posetu.

Kako prenose hrvatski mediji Hap je nađena vezanih ruku i nogu, pretučena i izbodena, što upućuje na to da je pre ubistva mučena od strane ubice ili više njih. Poznanik je Sanju pronašao mrtvu u lokvi krvi.

Motiv ubistva još uvek nije objašnjen od strane policije, ali sumnja se da je u pitanju njena veza sa fudbalom i eventualni dugovi.

Rodom Osječanka, Sanja Hap poznata je i kao bivša atletičarka koja je postavila državni rekord Hrvatske na 400 metara s preponama.

U fudbalski biznis ušla je 2000-tih s dve prijateljice. Nakon niza uspešnih transfera, poput onog s bivšim reprezentativcem Hrvatske Srđanom Lakićem u nemačku Bundesligu, karijera Sanje Hap krenula je nizbrdo.

Tri prijateljice svojevremeno su proširile poslovanje i otvorile firmu koja je bila distributer sportske opreme. Međutim, pre četiri godine firma je propala, pa se sumnja da je Hap upala u finansijske dugove koji bi mogli biti uzrok ovog zločina.

Nadlanu / izvor: kurir

Pogledajte još