Kako da pobedimo promenljivo vreme: 3 modna trika za smenu kiše i sunca

1. Suknja i hulahopke umesto farmerki

Ovi jednostavni komadi daju vrlo trendi i moderan izgled, a s druge strane veoma pogodan za promenljive dane. Dok duva vetar ili pada kiša hulahopke su tu da vas ugreju, a kada se promole sunčevi zraci - jednostavno ih skinite. Ova kombinacija dobiće dodatni plus ako obujete čizme, koje se iz sezone u sezonu odlično slažu s bosim nogama. Dodatak u nekoj veseloj prolećnoj boji, kao na primer torba, uvek je pun pogodak.

(old_image)

2. Dugačka haljina i džemper

Dugačka haljina ovde dobija ulogu suknje. Idealna kombinacija za sunčane ali vetrovite dane - džemper čini da vam ne bude hladno, dok haljina leprša na vetru taman koliko je potrebno. Ukoliko pronađete modele od laganih i mekanih materijala unećete dodatne prolećne vibracije u ovaj outfit. Odličan trik za produžavanje siluete je kaiš, u koji možete uvući džemper.

(old_image)

3. Plavu teksas jaknu zamenite belom

Jakna od džinsa je evergreen, uvek dobar izbor za prolećnu sezonu. Izađite iz okvira, pa umesto klasične plave izaberite belu. Osvežiće vaš outfit i dati mu svetlu prolećnu notu. Glas više za belu jaknu od džinsa ide i jer nećete morati da razmišljate da li vam se nijansa jakne slaže uz nijansu farmerki. Više svetlih boja na jednom mestu nije na odmet, pa su dodaci u nekoj pastelnoj boji uvek dobrodošli.

(old_image)

Priredila: J.K.

Pogledajte još