VEŽBANJE KAO AFRODIZIJAK: Kako doći do eksplozivnog seksa

0

Istraživanja rađena poslednjih godina pokazala su da vreme koje žene provode vežbajući itekako ima uticaja na ono što će se nakon toga odvijati u njihovom krevetu. Veza između uma i tela, koja se pospešuje ovim aktivnostima, dovodi do odličnih rezultata.

1. Stavlja fokus baš tamo gde treba

Vežbanje potpomaže vezu između misli i tela, pa se lakše i brže fokusirate na zadatak koji imate u rukama.

2. Ubrzava uzbuđenje

Studije su pokazale da se žene koje češće vežbaju brže i uzbuđuju, što dovodi i do bržeg i intenzivnijeg orgazma. Vežbe koje su dobre za kardiovaskularni sistem pomažu da se krv brže slije na prava mesta u vašem telu.

3. Jača pluća

Sve vrste sportskih aktivnosti pomažu vam da se koncentrišete na disanje i povećavaju kapacitet pluća, što dovodi do boljeg „velikog finala“.

4. Povećava libido

Tokom vežbanja vaše telo proizvodi veliku količinu hormona koji su od važećeg značaja za seksualni užitak.

5. Poboljšava izdržljivost

Redovna fizička aktivnost povećava izdržljivost i trenira vaše mišiće da efektivno troše enrgiju, a samim tim i budu duže aktivni. Rezultat je sledeći – nećete morati da pravite pauze i odmarate se pre nego što se upustite u narednu rundu.

6. Čini da se osećate seksi

Ovo nema veze sa mršavošću. Istraživanja su pokazala da žene različitih građa i tipova tela koje redovno vežbaju imaju lepši pogled na sopstveno telo, sigurnije su u sebe a samim tim i više uživaju u seksu.

7. Utiče na raspoloženje

Vežbanje je svojevrsni antidepresiv. Oslobađa od stresa, pa ćete opušteniji i manje opterećeni biti i tokom seksa.

8. Čini vas osetljivijim

Fizička aktivnost čini ženu mnogo osetljivijom na dodir što olakšava stimulaciju i utiče na nervni sistem koji kontroliše uzbuđenje. Nagrada su višestruki orgazmi.

Priredila: J.K.

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.