SVE ZA SLAVU: Tajna veza starleta i manijaka

Naše starlete su često na udaru raznih manijaka. I Stanija i Soraja i silikonska kraljica Tijana Đuričić imale su u poslednje vreme neprijatne situacije. Međutim, pojedinci su se zapitali da li su zaista bile u problemu ili su samo digle paniku kako bi sebi digle i popularnost.

Staniju je, kako prenosi Alo, napao nepoznati muškarac i pokušao da je ugura u automobil. Prišao joj je s leđa, jednom rukom uhvatio za ruku, a drugom dirao po grudima i zadnjici. Srećom, komšije su čule vrisku, istrčale napolje, pa je manijak pobegao i Stanija nije povređena.

Sličnu situaciju imala je i kraljica silikona Tijana Đuričić, koja je, takođe za Alo, otkrila da je nedavno napadnuta. Ona je navela da je na nju pištoljem nasrnuo telohranitelj kog je nedavno otpustila, jer joj je izjavio ljubav. Ni ona nije povređena, a povodom incidenta je išla na razgovor u policiju.

Ni Soraja nije izuzeta od sličnih napada. Nju su u više navrata proganjali manijaci, mahom zaljubljeni u nju. Najveći problem desio se kad su joj jednom kola ižvrljana farbom, pa je starleta posumnjala da je to uradila osoba koja je u tom trenutku progonila po društvenim mrežama. Takođe, ona je jednom prilikom i na Instagramu objavila da je progoni manijak, međutim posle više nije spominjala tu temu.

Po društvenim mrežama su se pojavili oprečni komentari na vesti o učestalim napadima maniajka na starlete.

Jedan deo ljudi bio je vidno zabrinut zbog ovih napada, dok su ih drugi ipak nazivali "napadima", odonosno trikovima, kojima ove starlete sebi dižu popularnost. Druga grupa se zapitala kako je moguće da su sve imale probleme sa "manijacima", a da pritom nijednom nisu zvale policiju ili zaista bile povređene. Ta grupa očigledno smatra da je u pitanju obična fora, kojom ove starlete sebi obezbeđuju pojavljivanje u medijima.

D. Milićević

Pogledajte još