AJMO ROKERI: Cane i Partibrejkersi na Mikseru

Sedmi Mikser festival održava se u beogradskom kvartu Savamala, od 3. do 7. juna pod sloganom „Neizdrž”. Drugog dana, 4. juna, na novom, otvorenom, muzičkom stejdžu Miksera u Mostarskoj 5, kapaciteta od 2.500 ljudi, nastupiće legendarni “Partibrejkersi i furiozna trojka iz Beograda “Straight Mickey And The Boyz”.

Partibrejkers je bend bogate biografije koji verovatno ima najverrnije fanove na domaćoj sceni. Osnovani su 1982, a svoju priču su odmah počeli da pričaju intenzivno, jasnim tekstovima, oštrim melodijama i iskrenim buntovničkim stavom. To je prepoznao veliki broj fanova, čija baza se vremenom samo širila.

Straight Mickey And The Boyz su dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara iz Beograda, koji su uticaje iz raznih stilova rocka stisnuli u prepoznatljiv izraz. Za jako kratko vreme uspeli su da se etabliraju kao jedan od najperspektivnijih novih bendova u Srbiji i regionu i zbog eksplozivnih nastupa stekli epitet benda koji se mora videti uživo.

Ulaznice za drugi dan Miksera trenutno se prodaju po promo ceni od 800 dinara (prvih 500 karata), dok komplet ulaznica za svih pet dana košta 2.500 dinara.

Pogledajte još