Sinoć smo bili na otvaranju Fusion House-a

0

“Fusion House“ predstavlja neverovatan spoj originalnog internacionalnog stila, ona je “kuća“ kosmopolitske kulture i u sebi krije plemenitu dušu koja će zadovoljiti sva vaša četiri čula: ukus, dodir, miris i zvuk.

Nalazi se u Topolskoj br 4. u Beogradu i prostire se na četiri nivoa od kojih je svaki ''priča'' za sebe. U njenim vitrinama i odajama ćete otkriti najkvalitetniju međunarodnu gastro ponudu kao i sve čari egzotične tajlandske kuhinje, fantastičan izbor vina i alkoholnih pića. U svemu tome ćete, u vrhunskom komforu ali i egzotičnoj bašti mediteranskog stila uživati, u srcu Vračara , uz prefinjenu muziku.

Gastro ponuda

U Fusion House se i nadalje držimo korena našeg autentičnog Thai Time restorana, poštovanog brenda kojeg ste imali prililke da upoznate a koji se preselio u Topolsku 4. Naša jela ’’Pad Tai’’ i ’’Green Curry ’’nikada neće izaći iz mode.

U Fusion House možete uživati u interesantnoj ponudi kukuriznih uštipaka, rikota palačinki…za doručak, zatim možete grickati ćureće štapiće ili recimo probati juneću pitu sa pivom ukoliko niste baš gladni. Ovo sigurno utočište za hedoniste preporučuje vam da obavezno probate Maroccan Beef Tagine – lagano dinstana goveđa prsa servirana sa kuskusom pripremljenim na puteru i sa karamelizovanim jabukama i grožđicama ali i Duck Salad – salatu od grilovanih pačjih grudi serviranih sa pomorandžom, sočivom, korijanderom i balsamiko sirćetom.

Sa slatkog menija možete izabrati rikota tortu ili naprimer, prolećne rolnice sa belom čokoladom i malinama!

Raznovrstnost je ’’začin života’’ u Fusion House!

Na večerašnjem gala otvaranju zvanice su uživale i u izvrsnim Campari koktelima, Aperol spritz-
u, rashladjenom pivu Carlsberg i Somersby piću, kao i u Mond vinu. Veoma posebnoj atmosferi doprineo je izbor muzike sjajnog DJ Dooshan-a i njegovog kolege perkusioniste.

VIP na Fusion House
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Ana Stanić, Neda Ukraden, Vesna Čipčić, Cile, Dana i Beba Marinković, Bojana Stefanović, Jelena Ivanovic i Bane Tomašević, Lena Bogdanović i Darjan Mihajlović, Nisa Saveljic, Milka Forcan, Snežana Dakić, glumica Dragana Mićalović, Jelena Blečić, Duška Jovanić, Sanja Papić, Vuk Brajović, Luna Lu, Mihael Milunović, Nikola Žigon, Jelena Kovačić, Iva Stefanović, Milica Munja, Filip Maksimović.

Za sjajnu atmosferu na otvaranju zaslužna je SuperStar agencija.

Dobrodošli!

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.