Obeležena za ceo život: Kako je ova devojka pljunula sudbini u lice!

0

Svi su joj govorili da ukloni dlakavi mladež na licu s kojim se rodila, ali ona je odlučila da ostane drugačija. Makar po cenu da se ne svidi nikom.

Kasandra Naud definitivno nije prosečna devojka koju biste sreli na ulici. I to ne samo zbog toga što joj skoro celu desnu stranu lica prekriva ogroman dlakavi mladež. Za razliku od većine devojkaka koje bi verovatno još kao klinke uklonile ovaj neugledni beleg, Kasandra je odlučila da na njega bude ponosna, jer je čini drugačijom.

I've always looked good in red #tbt

A photo posted by Cassandra Naud (@cassandranaud) on

Ova devojka je rođena s retkom bolešću, poznatijom kao hipertrihoza, koja izaziva izrazitu maljavost na određenim delovima tela. Kasandri se tako, još dok je bila beba, pojavio veliki mladež na desnoj strani lica, iz kojeg su rasle velike crne dlake.

Njeni roditelji su, čim se Kasandra rodila, imali opciju da je podvrgnu operaciji uklanjanja ovog belega, ali procedura bi sigurno naružila devojčicino lice velikim ožiljkom, pa su odustali. Dvadeset dve godine kasnije, ona kaže da im je zbog toga zahvalna, bez obzira na to što je zbog neobičnog mladeža bila meta podrugivanja u školi.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.