KRALJICA SILIKONA MUČILA STANARKU: "Tijana me je vezala i mučila"

Prema Jeleninim rečima, incident se dogodio 5. marta, kada je krenula u Tijaninu kuću u Mirijevu da uzme svoje stvari.

- Vrata mi je otvorila Tijana i tog trenutka dva muškarca su me ubacila u kuću, zalepila mi usta i glavu trakom, bacila na pod i kanapom vezala ruke. Tijana me je pitala: „Gde je moja šifra, ološu jedan?“, zatim me je pljunula i rekla da iz kuće neću izaći živa. Momci, čija lica nisam videla od kačketa, šutirali su me i stavljali mi nož pod grlo, dok me je Tijana šišala - uplašeno govori Jelena i nastavlja:

Istraga u toku Policija je prosledila prijavu Jelene M. u nadležno Prvo osnovno tužilaštvo. Kako saznajemo, tužilac je naložio policiji da se ispitaju svi akteri ovog događaja, a da se potom svi izveštaji pošalju tužiocu, koji će proveriti da li postoje elementi za krivično gonjenje. Nakon toga, kraljica silikona mogla bi da se nađe u centru istrage, i to čak za dva krivična dela - bespravno lišavanje slobode i nanošenje povreda.

- Sa njima je bila i moja rođena sestra Tanja, sa kojom ne govorim od detinjstva, a koja je sve vreme pričala da mi treba iščupati srce. Sve to je trajalo satima, a u međuvremenu je došla i Tijanina majka Zagorka, koja mi je takođe tražila šifru, a zatim pretila da će me njen suprug Zoran polomiti. Pošto sam u tom momentu krvarila, rekla je Tijani da me bace u šaht ili odvedu u Zvezdarsku šumu jer ne želi da joj „iscurim u kući“ - usplahireno priča Jelena.

- Jedan od momaka je polomio metlu i rekao je da će mi užarenu dršku nabiti u međunožje. Tijana mu je rekla da to ne radi, već da me ostave tu preko noći, pa da sutra nastave da me maltretiraju. Kada su otišli, uspela sam nekako da se odvežem i iskočim kroz prozor.

Dovukla sam se do drugara, koji me je odvezao u Urgentni centar, gde je došla i policija. Od tada živim u strahu, sve vreme sam u društvu prijatelja i ne smem da radim, već čistim po kućama kako bih bila sigurnija. Psihički sam potpuno uništena, svesna da sam te noći imala veće šanse da umrem nego da preživim - kaže Jelena.

Njena pravna zastupnica Jelica Brebanović kaže da već skoro mesec dana pokušava da dobije bilo kakvu informaciju od nadležnih.
- Sve vreme tužilac i inspektor prebacuju lopticu jedan drugome, a uopšte se nije odmaklo od kada je Jelena dala izjavu. S obzirom na to da je Jelena prepoznala Tijanu i rođenu sestru, one su morale da budu privedene u roku od 48 sati. U jednom trenutku su me čak pitali da li imam Tijaninu adresu, iako im je Jelena rekla gde se nalazi kuća u kojoj su je maltretirali - rekla je Jelica Brebanović. Kako bismo čuli i Tijaninu stranu priče, kontaktirali smo sa njom.

- Nisam kriva, nisam joj ništa uradila. Znam da mi je hakovala profil na Fejsbuku i nismo u dobrim odnosima. Posvađale smo se zbog nekih privatnih stvari koje ne bi trebalo da idu u javnost. Znam da je povređena. Ako tvrdi da sam to ja uradila, neka bude da jesam - izjavila je Tijana za „Alo!“, a nakon toga je u SMS-u poručila:
- Ja smatram da nemate prava da iznosite to u javnost, jer je to lično moj problem koji je i dalje u toku i da bilo šta više pišete o meni.

Nadlanu / izvor: Alo

Pogledajte još