BAŠ SI HRABAR: Igor priznao da ima devojku kada je izašao

Igor Kostić je u nedelju napustio vilu „Parova“ iz koje ga je ispratila uplakana Ružica Veljković, a u spoljnom svetu ga je dočekala devojka Martina. Pevač je za „Alo!“ otkrio da ima devojku sa kojom je godinu dana u vezi i da prema bivšoj modelsici ne gaji nikakva osećanja.

- Ja tamo nisam ušao da pravim publiku i nisam se nadao pobedi. Ja sam ušao da promovišem sebe kao pevača i uspeo sam u tome. Tamo je mnogo drugačija situacija, ja sam tamo radio nešto što mi prija, jer ume da bude jako dosadno.

- Hteo sam da sakrijem privatan život, ali je to nemoguće. Da, imam devojku, imao sam je i pre rijalitija, imam je i sada. Videli smo se, jako se volimo, zove se Martina i godinu dana smo zajedno. Moje ponašanje tamo je nenormalno za ovaj život napolju, ali moja devojka je sve razumela, jer me jako dobro poznaje. Imao sam ideju da budem opušten da bih bio zanimljiv, ponela me atmosfera u kući i to je doprinelo da se moje ponašanje otrgne kontroli. Žao mi je što je tako - iskren je Igor Iks i dodaje da neće sačekati Ružicu kada izađe iz rijalitija.

Na pitanje kako komentariše izjavu bivše supruge Mine Kostić da je zgrožena njegovim ponašanjem, Igor kaže: - Iz meni opravdanih razloga zadržaću za sebe sve komentare vezane za Minu. Imam mnogo toga da kažem što bi jako bilo interesantno i vama i čitaocima, ali ne želim. Želim da očuvam odnos sa Minom zbog deteta, meni su moje ćerke najvažnije na svetu.

- Ako moja devojka kaže da joj smeta da budem u kontaktu sa Ružicom, ja ću to ispoštovati. Nikada ne bih Martinu ostavio zbog Ružice, kažem da je situacija u kući mnogo drugačija nego u spoljnom svetu. Čuo sam da je Ružica pričala da počinje da se zaljubljuje, ali sa moje strane stvarno nije bilo ljubavnih emocija i nije bilo seksa. I da nemam devojku, ne bih imao seks pred kamerama - priznaje pevač i kaže da ga je najviše nervirala Jelena Golubović.

Pogledajte još