Horoskop za 8. april

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Dan je pogodan za razne vrste dogovora sa vodenim i zemljanim znacima iako će vas najviše privlačiti pomisao da biste mogli ostvariti dobru saradnju sa jednim Lavom ili nekim Strelcem. Nemojte propustiti dobru priliku koja vam se ukazje u vezi sa radom sa strancima ma kom tipu znaka da pripadaju.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Napet aspekt između Meseca i Saturna ne reflektuje se na predstavnike vašeg znaka baš sjajno, naročtio ako često imate osećaj da vas neopravdano kritikuju ili da ste predmet nekakve zavere. Možete biti skloni preterivanju u svemu ili možete pomisliti da kasnite u nečemu veoam važnom. Imate način da ispravite greške.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Tranzit Meseca donosi vam mnogo raznih mogućnosti na poslovnom planu, naročito ako se spremate za neki veći projekat ili se oslanjate na starije saradnike, ako radite posao zbog koga ste prisutni u medijima ili ako planirate da se ozbiljno pozbavite svojom karijerom. Jedna Deivca, Ovan i Strelac u svemu vas podržavaju.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Pokušavate da rešite probleme na fini način ali vam to ne polazi za rukom, morate da pokažete da ste autoritet i da vam je veoma stalo da vas drugi slušaju. Imate utisak da znate mnogo a da niste u stanju da to svoje znanje iskažete na najbolji način. Očekujete da vas podrže Škorpija i Bik dok vam Jarac verovatno kontrira.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Povoljan dan ako se bavite poslom preko koga dolazite u kontakt sa mnogo ljudi, ako se bavite sportom ili umetnošću ili ako planirate da budete u društvu u kome biste mogli saznati za neke nove poslovne mogućnosti. Pokušavate da budete optimista čak iako situacija možda na poslu nije tako sjajna kako vam se čini.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Verujete da ćete dobrom organizacijom posla postići mnogo. Želite da budete cenjeni ali i da se drugima nađete pri ruci kod važnih poslova ili kod donošenja odluka.Mnogi vas pitaju za mišljenje i možda ćete dobit poziv za početak veoma interesantne saradnje putem Interneta.Jarac i Rak pokušavaju da vam pomognu da realizujete svoju ideju.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Odličan dan za one koji žele da se dokažu u poslu koji zahteva kreativnost i spretnost u svakom pogledu uključujući i komunikaciju sa nepoznatima ili smisao za marketnig. Verujete u dobar ishod posla koji vam trenutno izgleda prilično naporan i verovatno da imate takođe utisak da ste vi glavni nosilac posla.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Rođeni pred kraj znaka očekuju da im se javi neko s kim su nekada dobro sarađivali. Jedan Jarac pokušava da vam se nametne na fini način ili će vas ubeđivati da treba da mu pružite još jednu šansu kada je u pitanju neki nov posao. Imate mnogo ideja u vezi sa radom sa strancima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa jednim Lavom ili nekim Ovnom u vezi nekog novog posla. Ako ste prisutni u javnosti mnogi od vas uče posao a vi ste verovatno okrenuti nekim praktičnim poslovima i važno vam je da uspete da ono što ste radili dobro naplatite.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Tranzit Meseca pogoduje rođenima u poslednjoj dekadi znaka jer ih aktivira na polju posla. Verujete da će vam Devica ili Blizanci pružiti šansu da napredujete u poslu u kom se od vas očekuje mnogo znanja, iskustva i kreativnosti. Ne odustajete od nekih svojih davno zacrtanih ideja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Veče donosi mnogo novih mogućnosti kada su u pitanju poslovni razgovori. Verujete da će vam se ostvariti planovi i mnogi snovi o kojima niste nikome pričali ali došlo je vreme da se aktivnije uključite u poslove. Neko vas je u priličnoj meri razočarao i vi verovatno niste spremni da mu pružite još jednu šansu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Verujete da će vam jedan Jarac ili neki Rak pomoći da rešite svoje probleme. Imate način kako da se dogovorite sa kolegama oko organizacije posla ali vama je izgleda najvažnije da vi budete glavni u poslu. Trudite se da nađete najbolji način kako da nađete neki nov honorarni posao.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još