DOMAĆA RADINOST: Ovo su najbolji AFRODIZIJACI iz srpske kuhinje!

 Peglana kobasica

Kada Piroćancu nije žao da da pare za jelo, znaš da vredi. Peglana kobasica je specijalitet baš iz ovog kraja, a kada ni pune grudi ni puna kasica ne pomognu tamošnjem muškarcu da se oraspoloži za akciju, ovaj specijalitet sigurno hoće. Peglana kobasica je od magarećeg mesa, pa je tu možda objašnjenje što je muškarac posle nje tvrdoglav. Ako ništa drugo, onda tamo dole.

Testisi od bika

Kada ti rog zakaže, a ti se uzdaj u bika. Ferdinand je možda mirisao cveće, ali širom Srbije važi mišljenje da testisi bika u krevet donose proleće. Koliko su fascinirani ovim delom tela gospodina goveda pokazuje i činjenica da se svake godine u Gornjem Milanovcu održava "Mudrijada", takmičenje u spremanju testisa.

I kuvari a i slanokusci uživaju da naglase kako je baš ovaj specijalitet dobar za potenciju. Pa, zbog izgleda ga sigurno ne prave.

Peršun

Nema dobre supe bez peršune, a izgleda da je on i bračni začin. Ova mirisna biljčica, po verovanju naših starih omogućava muškarcima da i posle običnog ručka omoguće svojoj dragoj slastan dezert.

Semenke bundeve

Retko kome je bundeva prva asocijacija na seks ali eto. Jedno od narodnih verovanja je da ova biljka pomaže u potenciji a to možda leži u asocijaciji između njenog i muškog semena. Bilo kako bilo, nije naš narod naivan. Istraživanja pomažu da cink koji se nalazi u ovoj namirnici potpomažu stvaranju testosterona.

Toliko o tome da bake i deke ne znaju o čemu pričaju.

(old_image)

Ajvar

Osim što je zdrav, ajvar je i sjajan afrodizijak. Glavni krivac za to je paprika koja ima visoku sadržinu citrina koji utiče na širenje krvnih sudova koji samim tim pomažu gospodi da im general bude u punoj borbenoj gotovosti. Sada kada znate ovu tajnu slobodno idite do nekog Leskovčanina, oni mnogo vole ljute paprike a ako je verovati ovoj logici to obećava dobru zabavu.

Bonus

Afrodizijak koji sigurno pali: Momci, operite sudove posle ručka i ne ostavljajte prljave čarape po podu. Bez obzira na to kako se završi seks uz ovu malu ljubaznost vaša draga će sigurno imati osmeh na licu.

Nadlanu/izvor: 24sata.rs

Pogledajte još