NE PONIŽAVAJTE SE: Ako ovo uradiš zbog frajera, nisi riba nego krpa

Ako u životu imaš muškarca zbog kojeg se polako menjaš, to je super, ali pazi da se ne menjaš protiv svoje volje - ovo su stvari koje nikad ne smeš da radiš zbog njega, ma koliko da ti je bitan.

Da promeniš izgled

Svaka odluka koju doneseš a tiče se tvog izgleda mora biti tvoja i zbog tebe, a ako nešto radiš samo zato da bi mu se svidela, sigurno nećeš biti zadovoljna.

Da staviš svoje snove na čekanje

Tvoj dečko mora da bude neko ko će te podržavati i davati ti podršku da ostvariš svoje snove, a ako si u vezi s nekim zbog kojeg te snove stavljaš na čekanje, nisi u dobroj vezi.

Da postaneš ljubomorna ludača

Postoje muškarci koji nam daju razlog za ljubomoru i pretvaraju nas u posesivne ludače. Ako si u vezi s takvim, vreme je da pronađeš nekog s kim ćeš se osećati sigurno.

Da potisneš svoje stavove

Postoje žene koje će skrivati stav o nečemu jer se boje da njihov dečko neće biti srećan kad ga čuje. Takve veze su osuđene na propast jer niko ne može dugo da skriva stavove, a ako to radiš zbog njega, vremenom ćeš početi toliko da mu zameraš da će ti se zgaditi i on i veza.

Da prestaneš da izlaziš

Neki muškarci očekuju da će njihova devojka zaboraviti na društveni život i u potpunosti se posvetiti vezi, a neke im žene to i dopuštaju. Dečko koji od tebe traži da provodiš svaki slobodni trenutak s njim i da više ne izlaziš s drugaricama te ne voli - on voli samo sebe.

Pogledajte još