Tajne dobrog seksa koje se inače ne spominju

1. Dobar seks se planira
Spontanost je važna, mnogima i najvažniji dokaz strasti, ali u stvarnosti, ne vodu ka dobrom seksu. Znanje da će do seksa doći je samo po sebi stimulans. Od trenutka kada znamo da će do njega doći sve je predigra, nanošenje šminke, oblačenje košulje, stavljanje kaiša, nameštanje frizure.

2. Dobar seks je seks koji je učestao
Mnogi misle da će uzdržavanje od seksa dovesti do većeg užitka, ali zapravo to samo izgladnjuje osobu tako da ona uopšte ne može da primeti nijanse i sitne razlike u seksu. Da bi se zaista uživalo potrebno je sve češće upražnjavati.

3. Dobar seks uključuje (inter)akciju

Muškarci ne čitaju misli. Navodite ih, govorite im šta volite, nemojte se stideti, studije pokazuju da smatraju da je seks bio višestruko bolji ukoliko žena svrši pre njih. I uvek se opustite što se tiče vrištanja. To će ga još više napaliti.

4. Dobar seks je opušten

Svi smo slušali koliko je dobro skakutati sa mesta na mesto i probati razne akrobatske poze, ali ukoliko vam nije prijatno da razmišljate o tome ignorišite te savete. Najbitnije je da i vi i partner budete opušteni i uživate u seksu, a ne šta vaše drugarice misle.

5. Dobar seks je (vaša) privatna stvar

Morate da se prepustite svom orgazmu, ne razmišljajte o partneru i slobodno budite slobodni u tim trenucima, zvuči sebično ali ćete i vi i vaš partner više uživati u samom činu, ne razmišljajte o romantici, gledanjju u oči i svećama.
Samo se prepustite trenutku.

Nadlanu

Pogledajte još