Horoskop za 12. april

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Dan vam donosi mogućnost razmišljanja o novom poslu ali bi trebalo da ipak nekog konsultujete da li ste u pravu. Ako ste spremni da uđete u rizičan posao, bićete više nego zadovoljni ishodom. Ipak, potrebna vam je podrška Blizanca ili Vodolije. Ako ste rođeni početkom znaka možete doći u iskušenje da uradite nešto oko čega se još uvek prilično kolebate.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Uglavnom ste okrenuti prijateljima i onima koji vam nude neku vrstu rešenja za vaše poslovne probleme. Razgovori u četiri oka mogu biti veoma uspešni. Iako nameravate da nekog ubedite da prihvati vaš stil rada, još uvek niste načisto kada ćete nići pravi momenat, utoliko pre ako je i on opterećen svojim brigama. Imate mogućnost da nađete neko kompromisno rešenje ili da dobijete dobar savet.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Naporan dan, nervozni ste jer ste sebi postavili velike ciljeve a niste načisto da li ste u pravu. Samo ste delimično spremni da se prilagodite uslovima koje vam nameće jedne Vaga ili možda neki Bik. Spremni ste na neku vrstu ustupka ali ipak vam je vaš lični cilj na prvom mestu. Nemate razloga da paničite i da mislite da nećete stići sve što se planirali. Potrebna vam je pomoć praktičnog Raka a neki Ovan ili Lav samo vam mogu praviti probleme.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Danas vam je naglašena kreativna crta a odnosi sa strancima mogu biti veoma uspešni ali to nije dovoljno da biste sproveli u delo sve što želite.Dobijate poziv od prijatelja koji želi da vam nešto poveri. Moguće neku svoju tajnu ili porodični problem. Niste voljni da i vi njemu poveravate svoje tajne ili svoje sumnje i probleme. Trudite se da nađete najbolji način kako da se pomirite sa Lavom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Prilično ste konfuzni jer hoćete više nego što možete i verovatno niste spremni da preuzmete neke obaveze na sebe. Niste sposobni da donosite logične odluke ali će vam u tome pomoći neki vodeni znak. Sa Vagom možete naći zajednički jezik u poslu koji vam je bitan i verovatno ćete prihvatiti nov predlog.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Prilično ste nervozni i nestrpljivi. Dobićete mogućnost da se sretnete sa nekim ko ima prema vama dobre namere ali vi to moguće nećete shvatiti. Niko ne može da vas ubedi da niste u pravu po nekim pitanjima, naročito ne jedan Ovan, Rak ili Lav. Skloni ste raspravama o principijelnim pitanjima i nemate mnogo sluha za druge. Možete imati osećaj da niste okruženi ljudima koji vas vole, ma čime da se bavite.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Ne oklevajte ako vam neko nudi nov posao ili nastavak saradnje sa nekim ko je često veoma naporan ali vam je lojalan. Možete da se nametnete nekom ko vam je posebno veoma simpatičan i sa kim biste želeli da radite. Malo ste premoreni i verovatno nemate dobru koncentraciju i možda trenutno niste baš najsposobniji da se bavite finansijama. Verujete da možete da uspostavite dobru komunikaciju sa Škorpijom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Bilo bi mudro da budete oprezni kod prihvatnja uslova koje vam nudi jedan Rak ili Ovan koji rade za strance. Spremni ste da se sa Devicom sretnete čak iako možda strepite da bi mogli da vas na neki način iskoriste za neke svoje interese ali ipak, imate o čemu da pričate.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Moguće je da se spremate za susret sa nekim koga dugo niste videli a to bi mogao biti neko ko vam je nekada bio drag, moguće jedan Bik ili neki Lav. Novac neće tako brzo stići od onih od kojih očekujete. Ne odustajte od svojih ciljeva ma o čemu da se radi, mnogo toga možete postići lakše nego što mislite.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Dobar dan za sve koji rade u medijima i bićete spremni na ustupke ali ipak, moraćete da se dogovorite oko nekih uslova posla koji vam u stvari ne odgovaraju. Nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o onome što niste uradili nego onim što vas tek čeka. Neko računa na vašu podršku, možda neko ko vam nije baš naročito simpatičan i pozvaće vas da se uveče sretnete moguće negde u društvu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Nekome je veoma stalo da vas u nešto ubedi, verovatno da se viđate s njim. Trebalo bi da se češće viđate sa Lavom koji zna šta je za vaše dobro. Strelac, Vaga ili neki neki Lav mogu biti idealni partneri ovih dana čak iako vam neko pravi smetnje. Možete biti neprijatno iznenađeni stavom jednog Bika ili neke Ribe koji vam nisu naročito naklonjeni. Neko će se ponuditi da bude posrednik u poslu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Imate priliku da se sretenete sa nekim ko je nakratko došao u vaš grad ili zemlju i ako se radi o dugogodišnjem prijatelju, morate biti spremni da mu posvetite dovoljno pažnje jer on to zaslužuje. Ako se radi o nekom koga dugo niste videli ili nemate često prilike da ga sretnete, verovatno ćete imati o čemu da pričate.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još