Teška noć u Beogradu: Petoro povređeno u četiri saobraćajne nesreće

0

Pet osoba je povređeno u četiri saobraćajne nesreće tokom noći i jutra u Beogradu, saopštila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jutros u 6:36 u ulici Branka Radičevića u Zemunu povređen je mladić (25) koje sa povredom desne šake prevezen u Kliničko-bolnicki centar Bežanijska kosa.

U 23:57 u Vinogradskom cenu na Ceraku, u saobraćajnoj nesreći, povređena je devojcica (18) koja je polomila desnu nadlakticu i prevezena je u Urgentni centar.

Sinoć u 21:14 u Bulevaru vojvode Mišića, u saobraćajnoj nesreći, povređen je motorciklista (30) i on je sa povredom leve ruke i aputiranim malim prstom zbrinut u Urgentnom centru.

Samo minut kasnije na Novom novosadskom putu kod skretanja za Zemun polje povređene su dve mlade osobe u saobraćajnoj nesreći. Dvadesettrogodišna devojka zadobila je prelom desne butne kosti i mladić (23) zadobio je razderotinu glave i tupu povredu kolena i oni su prevezeni u Urgentni centar.

Lekari Hitne pomoći intervenisali su tokom noći 117 puta od kojih 14 na javnom mestu.

Macura je ukazala da je bilo veliki broj poziva asmatičara, hipertoničara i alkoholisan osoba čija se životna dob pomera ka mlađim grupama.

Nadlanu / izvor: B92

Foto: arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.