TRAŽI SE ZMAJICA Više od 500 žena želi seks sa Zmajem od Šipova

Počelo je kao dobra i zabavna ideja, a dobilo neverovatne razmere. Naime, produkcija rijalitija "Parovi“, u nameri da zabavi gledaoce i obraduje Zmaja od Šipova, kojem niko u luksuznoj vili ne želi da bude partner, raspisali su konkurs za Zmajicu – ženu Zmaja.

Odmah po objavljivanju telefona na ekranu, počele su da zovu potencijalne Zmajice. Neke su se hrabro prijavljivale, a neke prijavljuju porodica i prijatelji. U svakom slučaju, Zmaj, koji se konstantno hvali da je veliki seksualni potencijal, uskoro bi trebalo da bude na slatkim mukama,   

- Zmaj je postao neverovatno popularan, više od 500 poziva potencijalnih patnerki Zmaja od Šipova se javilo - rekli su iz produkcije.

- A novi vid programa u samom rijalitiju, pokazaće novu atrakciju ovog najgledanijeg zabavno-humorističkog programa na našim prostorima. Sudeći po telefonskim pozivima, mejlovima koje dobijamo, a videli smo i kad se pojavio na Zemunskoj pijaci, Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, u ovoj, trećoj sezoni programa “Parovi”, potpuno je oduševio gledaoce - kažu u produkciji.

- Iz tog razloga, rešili smo da napravimo korak,kakav još niko nije i da započnemo – rijaliti u rijalitiju.

Naime, na konkurs, koji je raspisan, mogu da se javljaju dame koje pristaju da budu partner Zmaju od Šipova i ona koju odabere komisija u luksuznoj vili, ostaće da se takmiči do kraja rijalitija, a možda i odnese nagradu, koja ide do 100.000 evra. U luksuznu vilu ulaziće jedna po jedna, a nova zvezda “Parova” biraće sebi partnerku, uz pomoć produkcije,ali i svojih saboraca, ostalih takmičara - kažu na Hepi televiziji.

Izvor: Puls

Pogledajte još