SRPSKE MANEKENKE prodaju svoja tela šeicima za Louis Vuitton torbice

0

Iako devojke koje se predstavljaju kao manekenke rade slabo plaćene poslove, na društvenim mrežama objavljuju selfije na kojima nose skupocene torbe, voze skupe sportske automobile ili letuju na zanimljivim lokacijama. Iza svega toga zapravo stoji prostitucija

Pojedine srpske manekenke prodaju svoja tela bogatim šeicima u Dubaiju da bi kupile luksuznu robu, piše Newsweek.rs.

Naime, nedavno je na Internetu osvanuo blog čiji je cilj dokazati kako je pravo zanimanje 'modela sa Instagrama' – devojaka koje obavljaju slabo plaćene poslove, ali na društvenim mrežama postavljaju selfije na kojima nose 'Louis Vuitton' torbe, voze skupe sportske automobile ili letuju na zanimljivim lokacijama – zapravo prostitucija.

– Otvorite oči, to nije manekenstvo već obična prostitucija – pišu autori bloga.

Da su šeici popularni među manekenkama, potvrdila je i Ana Goledzinovska, autorka knjige 'Spašena iz pakla: Ispovest bivše manekenke'.

Dok je radila kao model u Italiji, sretala je imućne Arape koji su prilazili vrlo mladim manekenkama.

– Izabrali bi dve najlepše, unajmili ih na tri dana i isplovili s njima na brodu. Vraćale su se skamenjene, jedva žive, prisetila se za Newsweek 28-godišnja Poljakinja kojoj su lude zabave začinjene seksom i šampanjcem bile sastavni deo života.

Goledzinovska tvrdi da je bila redovna gošća na slavnim 'bunga-bunga' žurkama bivšeg italijanskog premijera silvija Berluskonija, kojeg je upoznala tako što se na proslavi njegovog rođendana pojavila kao 'poklon' iskočivši gola iz velike rođendanske torte.

No, lepa Poljakinja se preobratila i već neko vreme živi u samostanu u Međugorju.

Foto: Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.