ISPOVEST SEKSUALNE ROBINJE ID: Tuku, vezuju i siluju žene!

Žene koje su rađale ili su dojile se smatraju nečistim i ne mogu biti uzete kao seksualne robinje, navodi CNN ističe da 19-godišnja Hanan koja je razgovarala sa njima ne spada pod te kategorije.

„Nas su odvojili. Odvukli su nas za kosu. Uzeli su udate žene i mlade. Najmlađa je imala samo deset godina. Sve smo plakale. Rekli su da će nas ponovo udati i da ćemo zaboraviti svoje porodice“, ističe Hanan.

Prve nedelje držana je zajedno sa 50 drugih devojaka i sve su svakodnevno prebijane, mučenje, a za hranu su dobijale samo činiju pirinča.

Grupa je odvedena u trospratnicu u Mosulu koja je opisana kao skladište seksualnih robinja, gde je držano nekoliko stotina žena.

„Poređali bi po 50 nas u linije po deset. Rekli bi nam da se ne pomeramo i ne plačemo ili bi nas prebili. Muškarci bi dolazili i opsivali kakvu devojku žele i birali koju će“, navodi Hanan.

Ona je na kraju izabrana u grupu od 25 devojaka, da bi nakon nekog vremena izdvojena u još manju grupu i odvedena u kuću u selu.

Dva borca Islamske države su čuvali vrata i naredili devojkama da se kupaju i čiste same.

„Doveli su jednu devojku koja je bila sa njima dva meseca. Nosila je crni hidžab. Rekli su nam da će nam uraditi isto što i njoj. Ona nam je posle rekla da su je tukli, vezivali i silovali.

Ubrzo nakon toga je odlučila da proba da pobegne i jedne noći se isvukla kroz prozor u spavaćoj sobi.

„Četvrta devojka je iskočila, ja sam bila peta. Puzila sam do zida i taman kad sam htela da skočim videla sam njihovu lampu. Uhvatili su poslednje dve devojke“, navodi Hanan.

Kako navodi, trčale su i nekako izbegle da ih uhvate. Četiri sata kasnije bile su van teritorije Islamske države.

Pogledajte još