Srbin zvezda duela Atletiko - Real: Evo šta su španski velikani rekli o Mažiću

Vezista "jorgandžija" Mario Suarez rekao je da "nije trebalo delegirati srpskog sudiju za utakmicu", ljut zbog kartona koji ga je sprečio da nastupi u revanšu, dok je njegov trener Dijego Simeone imao drugačiji pristup.

"Ja bih samo da pričam o utakmici i promenama koje su viđene u dva poluvremena. Sve je otvoreno, momci su bili sposobni da na dobar način odgovore na pritisak. Pričajmo o fudbalu, to je sve što želim. Cenim igru u drugih 45 minuta, idemo napred, hladne glave u novi meč", rekao je Simeone, kog su pitali i šta misli o duelu Ramosa i Mandžukića, u kom je hrvatski reprezentativac "zaradio" posekotinu.

"Udarac laktom nije bio nameran. Mandžukić je hrabar, i veoma nam je potreban. Oba tima su pretrpela gubitke", rekao je argentinski stručnjak, aludirajući na činjenicu da će i Marselo iz Reala propustiti revanš.

Uz Mandžukića, i Dani Karvahal je bio u centru pažnje, zbog koškanja i duela baš sa bivšim napadačem Bajerna.

"Ovakvi mečevi su veoma teški za suđenje, s obzirom na tenziju kojom je meč bio 'nabijen', bio je dobar, čestitam mu. Bili smo bolji u prvom poluvremenu, nismo igru ponovili u nastavku. Ne može biti 0:0 na Bernabeu, tu će pasti odluka. Što se tiče izjave Suareza da je suđenje bilo loše, to je njegovo mišljenje, imao je možda i dobre i loše odluke, na obe strane", rekao je Karvahal.

Izvor: Blic

Pogledajte još