POZITIVNE KRITIKE: Visoke ocene za Noćnu poteru

0

Lajam Nison i njegov najnoviji film "Noćna potera" ovog četvrtka stižu u bioskope.

NOĆNA POTERA novi je Nisonov akcioni triler za koji režiju potpisuje Žan Sera nova nada akcionih filmova. Ovo je već treći film na kom Nison i Sera sarađuju

Na samom početku svog prikazivanja u Severnoj Americi film je pobrao pozitivne kritike na većini internet agregatora kritika dok se na svetskom Box Office-u našao na drugom mestu, odmah iza „Pepeljuge“. Korisnici sajta Imdb ocenili su film ocenom 7.1. Već u prvom vikendu prikazivanja film je opravdao svoj budžet zaradivši preko pedeset miliona dolara.

Pripadnik bruklinskog podzemlja i uspešni plaćeni ubica Džimi Kolon (Lajam Nison) imao je i boljih dana. Sa 55 godina proganjaju ga gresi iz prošlosti, ali i uporni policijski detektiv (Vinsent D’ Onofrio) pa se čini da Džimi jedinu utehu pronalazi na dnu čaše viskija. Kada njegov sin Majk postane meta, njegov otac, ujedno i najbolji prijatelj mafijaškog bosa Šona Megvajera (Ed Haris), mora će da se trgne i odluči pripada li još uvek porodici kriminalaca ili svojoj pravoj porodici koju je davno napustio.

Pored Nisona u filmu je i zapaženu rolu ostvario Ed Haris koji je udahnuo život opakom mafijaškom bosu Megvajeru. Pred nama je još jedna ultimativna bioskopska zabava, a do četvrtka 16.aprila kada je premijera filma u domaćim bioskopima uživajte u adrenalinskom trejleru:

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.