Ovde će se sresti "drtilice" i "drtine"!

Ideja je bila da se promoviše jedna moderna pojava u house i techno muzici, koja do tada nije bila previše zastupljena na našim prostorima, izuzev Vojvodine, koja je uvek prednjačila u odnosu na Beograd i ostale balkanske krajeve, kada su "prljavi" zvuci u pitanju. S obzirom da je ideja uspela, i da su masni zvuci postajali sve zastupljeniji po klubovima i posebno afterima, priča je malo splasnula, i cela dirty spika je vremenom utihnula.

Iza artista i menadžmenta koji su učestvovali u ovoj lepoj i pomalo neobičnoj priči, ostao je prilično veliki broj sjajnih party-ja i još sjajnijih aftera, koji su obeleželi jednu malu rejversku epohu.. Maratonske žurke, jedan mali festival, celodnevni afteri, žurke poluzatvorenog tipa na nekim neobičnim mestima, kao i sjajna atmosfera i neverovatna prisnost među posetiocima su asocijacije na dirty žurke, koje su pored 15-ak domaćih dj-eva ugostile i neke svetske magove prljavog tehna i hausa (Mihai Popoviciu, Archie Hamilton, someone else, Manuel de Lorenzi, Chad Andrew, Mat Keyl...)

Ove subote u Geci, prva DIRTY žurka ove godine, prvo dirty okupljanje posle dugo vremena! Prilika da se opet sretnu "drtilice" i "drtine". 🙂

Za atmosferu su zaduzeni Goya, jedan od rodonačelnika prljavog vojvođanskog zvuka, u narodu odmilja nazvanog VojvoDJANS, i Milan Zivanov, najtalentovaniji mladi vojvođasnki DJ, koji poslednjih godina nezadrživo grabi ka vrhu domaće scene! Imaćemo prilike da ih slušamo u po jednom pojedničnom i jednom masnom b2b setu!

Pogledajte još