GDE ODE OVAJ SVET Pančevac robinju prodao za laptop

Policija sumnja da je Saša B. od juna do kraja oktobra 2013. godine Anđelu držao zatočenu u kući oduzevši joj prethodno lična dokumenta, a kako „Blic“ saznaje, osumnjičeni je devojku za to vreme seksualno zlostavljao i podvodio drugim muškarcima po ceni od 100 evra.

Na kraju ju je radi braka i prodao za nešto novca i laptop. Pustio je da ode u Banatsko Novo Selo, uz uslov da mu se svaki dan javlja, i da ga, po potrebi,

Nakon što je otišla iz njegove kuće, Anđela je celu priču ispričala svom novom mužu, koji je zatim slučaj prijavio policiji“, saznajemo iz policijskih izvora.

Reporteri „Blica“ posetili su juče kuću porodice Ban u kojoj je Anđela tamnovala, ali nam je Sašina supruga Julijana ispričala sasvim suprotnu priču.

„Anđela je u junu 2013. godine došla da živi u našu kuću, jer je tada bila u ljubavnoj vezi s mojim sinom Stevanom! Živeli smo srećno dok je on nije ostavio i otišao za Beograd. Dopustili smo joj da ostane, i upoznali je sa Danetom, Sašinim drugom. Anđela je s njim otišla u Banatsko Novo Selo, ali je Dane bio nasilan prema njoj i Saša je pokušao da je zaštiti - verovatno ga je ovaj zbog toga lažno prijavio“, priča Julijana.

Izvor: Blic

Pogledajte još