KO KAŽE DA ORALNI SEKS I TANGE NISU HRIŠĆANSKI: Ona je srušila te predrasude! (VIDEO)

Dišan Vašington je bivša žena jednog sveštenika iz Alabame koja je odgajana u strogom hrišćanskom duhu, ali je sada odlučila da se posveti višem cilju. Ona želi da pomogne hrišćanima da se oslobode, pa u to ime piše knjige i snima filmove koji se bave “hrišćanskom erotikom”

Za pastora se udala kad je imala samo 17 godina, a sve do ranih tridesetih živela je po strogim zakonima Crkve. Tada je napustila svog muža i odlučila da “okrene ploču”.

Učili su me da je čak i nošenje tangica greh. Živela sam uverena u tu priču, ali danas je stvar drugačija. Sada učim da plešem na šipci i kroz knjige i filmove promovišem seksualnu edukaciju – rekal je Dišan.

Njene su knjige ubrzo postali svetski bestseleri.

Biti seksualno osveštena žena u okvirima strogih crkvenih zakona i normi nemoguće je. Zato govorim u ime svih onih koji se boje da istražuju svoju seksualnost – objašnjava Dišan.

Kada se moj brak završio počela sam da razmišljam više o tome. Hrišanska erotika. Činilo se kao luda ideja, ali nije. Oslobodila sam se i želela sam da sa drugima podelim svoju priču. Ali nije to bilo baš tako jednostavno – izjavila je.

Ona je sa sveštenikom bila u braku 15 godina, a inače je poticala iz porodice gde su godinama unazad svi bili sveštenici. Naravno, tu nije bilo mesta za teme o seksu te ona ništa nije znala o fizičkoj, intimnoj, strastvenoj strani braka. Učili su je da oralni seks greh, a kada je prvi put to probala mislila je da će ići u pakao.

Njene knjige govore o svima onima koji su odrasli i živeli poput nje. Trebalo bi da utiču na ljude, stavove i živote.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još