Ovo će biti sjajan vikend u BitefArtCafeu!

0

Preporuka ljubiteljima dobrog klabinga je da ovaj vikend obaveno posete Bitefartcafe.

St. Louis, koji će nastupiti ovog petka u klubu Bitefartcafe, izgradio je svoju vernu publiku. Zanimljivo je to da St. Louis umesto uobičajene klavijature u bendu ima trubača, koji daje totalno nov i drugačiji momenat poznatim pesmama i novim hitovima.

St. Louis se žanrovski oslanja na funk, soul, r&b, rege, hip-hop, pop-rock, latino i flertovanjem sa etno elementima, te slobodno možemo reći da spaja sve ove pravce. Atmosfera na njihovim nastupima se zaista mora doživeti, a oni skeptični mogu pogledati delić atmosfere.


Specijalnost Betty BooM benda, uz koji se đuska u subotu, je da nađu pesmu koja je planetarni hit ali je iz nekog razloga drugi bendovi ne sviraju, pa nije stigla da se “izliže” i dosadi. Na čelu Betty Boom su, možemo slobodno reći jedni od najboljih vokala u Beogradu.

Pop, disco, 80', MTV, VH1, house ali i poneki mambo, Coldplay i The Cure u latino aranžmanu, Placebo, Kocheen, Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo onih pesama koje svi znamo, ali niko drugi nema hrabrosti da ih svira.


Foto: promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.