HAOS U GRADU: Bik pobegao mesarima iz klanice i uleteo u tržni centar

0

Više od jednog sata trajao je haos koji je izazvao bik pošto je pobegao iz klanice, doslovno mesarima ispod noža, prenose Večernje novosti.

Razjarena, krvava životinja izletela je prvo na magistralu Banjaluka – Prnjavor – Bijeljina, a potom uletela u krug tržnog centra 'Metaleksa' u Prnjavoru. Tu su ga mesari na kraju i sustigli i nakon mnogo muke zavezali za traktor i vratili u klanicu, gde je i okončao život.

U jurnjavi niko nije povređen, no osim što je mnogima uterala strah u kosti, grdosija od bika teška gotovo 900 kilograma, načinila je znatnu materijalnu štetu.

„Doslovno je zdrobio jedan automobil i ogradu ispred klanice“, kazao je za 'Novosti' vlasnik klanice Nihad Iriškić te dodao kako je bik u četvrtak ujutro dopremljen iz Gradiške, ali da je očito naslutio šta mu se sprema, pa je pobegao.

„Sve je izgledao kao u kakvom horor filmu. Onako ogromnog sa velikim rogovima i krvavom njuškom, prestrašili bismo se da smo ga videli i na slici, a kamoli uživo“, prepričavaju preplašene radnice i drugi očevici ove drame koji su bežali pred bikom.

Izvor: Večernje novosti

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.