BIVŠI IVAN BIVŠI MARINKOVIĆ: Ko je novi učesnik rijalitija Parovi

Ivan je u oko javnosti zapao kao muž Goce Tržan, koga je hvalila na sva usta. Međutim, od razvoda sa ovom pevačicom njegovo ime se sve manje spominjalo u pozitivnom konktekstu. Goca i on su razmenjivali opasne uvrede tokom brakorazvodne parnice, a Ivan je posle ušao i u rijaliti Farma, u kome se smuvao i sa maneknkom Sarom Trajanović. I tu je bilo razmene grubih reči, ali posle raskida nije ostao u ratu sa njom kao sa Gocom. U međuvremenu, neki su Marinkovića počeli da zovu i ” bivši Ivan”, aludirajući na to da je poznat po vezama sa slavnom pevačicom i manekenkom. Posle tih raskida zadesila ga ja nova nevolja, pošto je brutalno pretučen u centru Beograda. Zanimljivo je da će ga u Parovima dočekati i Jelena Golubović, sa kojom još od Farme nije u najboljim odnosima.

- Još jedan džiber u kući. Nisam videla veće zlo. Ne bojim se, jer je tu obezbeđenje. Nisam mogla da verujem da se Goca mogla udati za njega. Ona je pobegla od njega kada je ušla na “Farmu”. Mene je poljubila, a od njega je pobeglaprokomentarisala je rediteljka.

A mi smo vam spremili kratak pregled najzanimljivijih dešavanja iz Ivanove biografije.

GOCA TRŽAN

Goca i Ivan su posle svađe svoju intimu skroz ogolili i nema za šta nisu optuživali jedno drugo. Prvo je Ivan u ispovesti za Blic Puls naveo da ga Goca ucenjuje oko stana, kao i da ga je prijavila policiji za uznemiravanje i pretnju zbog poruka koje joj je napisao i poslao u afektu. On je otkrio i kako je pred kraj njihovog braka saznao da ga je varala i da je imao dokaze za to zbog čega ga je ona tokom svađe nasrnula na njega nožem i rasekla ga po ruci dok se branio, kao i to da ga je maltretirao njen otac…

SARA TRAJANOVIĆ

Ivan i Sara su se smuvali na Farmi, ali pre toga je bilo dosta teškh reči. U jednom momentu Sara je Ivanu rekla da “je smara”, nakon čega je on osuo paljbu.

- Ku...tino jedna mala, j...m te u usta bezobrazna! Idiotkinjo, skote bezobrazni i nevaspitani! Ja te ovde jedini branim, govedo jedno, marš! Od sada ću ja prvi da te napušavam - bio je besan tada Marinković. On se toliko razjario da je u jednom momentu izgledalo kao da će da dođe i do fizičkog obračuna, pisao je tada Skandal. No, posle su se smuvali i bili neko vreme zajedno, sve do manekenkinog odlaska u Istanbul.

BRUTALNO PREBIJANJE

Ivan je od strane nekoliko momaka dobio batine prošle godine u centru Beograda.

- U sred bela dana, pred zabezeknutim ljudima, sam prebijen! Meni veoma poznata osoba me dva puta udarila kolima! Tada je pozvao još petoricu koji su me metalnim šipkama tukli do iznemoglosti. Proveo sam pet sati u Urgentnom centru jer imam ozbiljne povrede. Nadam se da neko ume da ovakvim idiotima, plaćenicima i manijacima stane na put. Jako sam uzrujan, teško hodam - rekao svojevremeno Ivan za "Blic".

JELENA GOLUBOVIĆ

Na Farmi Ivan se sukobio sa Jelenom Golubović, tako da se i sada, u Parovima, očekuju varnice. Jelena ga je počastila sa "džiberu", ali joj Ivan nije ostao dužan.

– Prljaviju ženu u svom životu nisam video. Spava sa četiri ćebeta i šeta po kući sa njima. Nikad se nije udavala i neće. Nisam ušao u “Parove” da te plašim, ne boj se – rekao je bivši Goce Tržan i maltene najavio nove sukobe.

dum

Pogledajte još