TEŠKE OPTUŽBE: Učesnik Parova zlostavljao osmogodišnju devojčicu

Učesnik realitija "Parovi", menadžer Marko Perović, pre godinu dana je doživeo veoma strašnu situaciju kada je prijavljen policiji zbog navodnog seksualnog uznemiravanja osmogodišnje devojčice.

Marka su prijavili roditelji deteta i optužili ga da je obljubio njihovu ćerku, a sve se odigralo na jednom slavlju koje je pravio njegov i prijatelj, kada je devojčica istrčala iz svoje sobe i pred svim gostima počela da plače jer je, po njenim rečima, učesnik „Parova“ napao.

- Devojčica je slavila osmi rođendan i kuća je bila puna dece, ali i prijatelja njenih roditelja. Žurka je bila u svim prostorijama, pa nije bilo moguće znati ko se gde u datom trenutku nalazi. U jednom trenutku slavljenica je došla uplakana i ispričala roditeljima da ju je Marko pipkao i napadao u kutku njene sobe. U tom trenutku on nije bio u toj prostoriji, pa ga je jedna od gošći pozvala da izađe u dvorište.

Čim se pojavio, gosti su počeli da ga udaraju, šutiraju i psuju mu sve po spisku, dok je majka istraumirane devojčice, koju je menadžer navodno pokušao da obljubi, pozvala policiju. Policajci su brzo stigli u Kaluđericu i spasli Marka razjarenih gostiju, napravili zapisnik i odveli ga iz kuće prijatelja. Ne znam šta se trenutno dešava sa tim postupkom - rekao je izvor, dok je Markova devojka Ema Lapin potvrdila da je informacija tačna, ali da Marko nije kriv.

- Tačno je da je nastao haos na rođendanu ćerke naših prijatelja, gde su gosti Marka ubili od batina. Ne znam šta bi se desilo da policija nije stigla na vreme. Međutim, on tu devojčicu nije pipkao i napadao. Mala je sve izmislila jer je prethodni dan na internetu gledala scene silovanja, pa joj se rodila ideja - rekla je Ema

Nadlanu / izvor: alo!

Pogledajte još