Trikovi za lepotu oko sveta: Pogledajte šta rade žene na raznim krajevima planete kako bi izgledale SAVRŠENO

Španija: Žene odavde koriste kolutiće svežeg krompira za ublažavanje tamnih kolutova oko očiju. Držanje krompira samo deset minuta, tvrde one, značajno će smanjiti podočnjake, a jako je jedostavno i jeftino.

Japanskoj lepoti i njegovanoj koži mnogi zavide. Tajna besprekorne kože krije se u strogom skrivanju od sunca. Budući da sunčevi zraci ubrzavaju starenje kože Japanke se strogo pridržavaju skrivanja od UVA i UVB zraka.

Mediteranska prehrana donosi mnogo blagodeti za zdravlje. Povrće, voće i maslinovo ulje sveti su gral lepote Grkinja te one prehranu smatraju ključnom.

Egipćanke imaju nežnu, svilenkastu kožu većinom zbog mlečnih kupki u kojima se banjaju. Savetuju da se u kadu tople vode ulu dve šolje mleka u prahu i uživa dok ono hrani telo.

Francuskinje njegu kože shvataju sasvim ozbiljno i to im je prioritet kojem se predaju u potpunosti. Nikad ne idu u krevet sa šminkom i nikad ne preskaču hidratantnu kremu za lice.

U moć pare kunu se Šveđanke. U saune idu često, ali i naparavaju lice parom koja ga čini jako čistim i svežim. Jednostavno je: Uzmete posudu ključale vode, naslonite se iznad i stavite peškir preko glave.

Nadlanu / izvor. portaloko

Pogledajte još