Horoskop za 20. april

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Vaše ambicije su velike i pokušavate da se maksimalno dobro organizujete da biste mogli da postignete sve što želite. Moguća je obnova saradnje sa jednim Lavom, Blizancima, Vagom. Imate više mogućnosti nego što možete da pretpostavite, posebno u saradnji sa strancima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Ovo je vrlo dinamičan dan u toku koje možete mnogo da postignete ako budete dovoljno uporni i energični u radu sa Blizancima, Devicama, Lavovima i Ovnovima. Nemojte propustiti priliku da se sretnete sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Niste načisto šta je za vas bolje ali u stvari vi ste se na neki način već opredelili ili smatrate da ste u situaciji na koju i ne možete mnogo da utičete. Ako vam ponudi posao jedna Škorpija, budite polaskani jer će uslovi za rad biti sasvim solidni. Moguća je obnova saradnje sa Ribama.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Očekujete priliv novca iz privatnog posla ali je moguće da će kasniti. Ipak, u mogućnosti ste da dođete do nekog vanrednog novca, moguće preko medija ili sporta ili u okvru nekog honorarnog posla koji vam nudi dobar prijatelj. Budite realni kada su u pitanju novi poslovi. Ne odbijajte ponuđenu pomoć.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Izuzetno naglašeno astrološko polje prijatelja i javnosti donosi odlične mogućnosti za nastavak saradnje posebno sa zemljama Bliskog istoka ili sa onima koji rade sa strancima. Ako ste nameravali da negde putujete, ne propuštajte dobru priliku jer ćete ne samo sklopiti dobar posao nego ćete i uspostaviti značajne veze.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Bilo bi dobro da uspostavite kontakt sa onima koji sarađuju sa strancima.Možete imati uspeha u medijima, trgovini ili turizmu. Vaše ideje mnogima se dopadaju i vi ste spremni da uđete u poslovni odnos u kome bi svi imali dobru zaradu ali niste sigurni na koga možete da se oslonite.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Neko će vam se javiti oduševljen novom idejom u vezi sa novim poslom u kome „vidi“ i vas. Mogao bi preneti na vas svoj entuzijazam ali trebalo bi da budete mnogo realniji i da ne podlegnete uticajima sa strane jer se može raditi o poslu za koji nema realne osnove da bi mogao biti profitabilan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika. Pasivan stav donosi probleme jer vas mogu 'nadigrati' oni koji su lošiji od vas u svako pogledu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Budite oprezni kod ulaženja u bilo kakve partnerske odnose, jer se Mesec i Venera simboli novca nalaze u astrološkom polje neprijatelja. Može vam se učiniti da je neka ponuda veoma privlačna ali u stvari, pitanje je šta će biti od tog posla. Moguć je uspeh u radu sa Vodolijom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Odgovara vam naglašen znak Bika jer je to vaše polje kreativnosti, umetnosti i sporta. Imate mogućnost da obnovite saradnju sa nekim ko se svojevremeno pokazao u najboljem izdanju i kao kolega i kao stručnjak.Dobijate poziva da se sretnete sa Blizancima i Ovnom u vezi sa novim poslom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Dan je pogodan za one energične Vodolije posebno za one koje žele da rade sa velikim privatnim firmama što vam može doneti dobit. Možete očekivati ponudu od jednog Raka ili Lava koja će biti veoma povoljna, jer vam sledi put u inostrastvo, moguće u druđštvu Škorpije ili Jarca.Blizanci očekuju vaš poziv.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Podozrivi ste s razlogom i čekate da vam se javi neko na koga inače niste ozbiljno računali ali ste se potajno nadali da bi mogao da vam bude desna ruka u poslu. Neće vas izneveriti Škorija i Jarac, neka Vaga će vam dati koristan savet ako vam je potreban a sa Vodolijom niste načisto kakav odnos da uspostavite.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još