Evo ko je navijač sa kojim se sukobio Vujošević

Kako se ispostavilo, u pitanju predstavnik Delija, Stevan Stojić, koji je u hodniku posle meča nešto dobacio strategu šampiona Srbije, a ovaj mu je uzvratio udarcem.

Stevan Sojić je član grupe BBRS i jedan je od viđenijih likova na severu. Nedavno je dospeo u žižu javnosti zbog toga što je skinuo sunđer novinarki B92 i tako "zaštitio" generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Inače, Stevan Sojić je ranije osumnjičen za nasilje sa vođama „delija“ Ivanom Bogdanovim i Draženom Dragašem.

(old_image)

Protiv ovog navijača, koji je „branio“ Zvezdana Terzića od novinara B92, podaci Višeg suda u Beogradu govore da je bio pod istragom u beogradskom Drugom sudu. Stevan Sojić, Ivan Bogdanov i Dražen Dragaš, ali i još petorica osumnjičenih, bili su pod istragom zbog nasilničkog ponašanja i uništavanja tuđih stvari.

Sojić je bio osumnjičen zajedno sa vođama „delija“ Draženom Dragašem i Ivanom Bogdanovim. Dražen Dragaš je osuđen na godinu dana zatvora zbog prodaje 214 grama marihuane u školskom dvorištu, ali i na dve godine zatvora zbog nošenja oružja.

Ivan Bogdanov, član Zvezdine navijačke grupe „Ultra bojs“ sa Senjaka, poznat je po incidentu u Đenovi 2010, kada je prekinuo fudbalski meč Srbije i Italije. On je zbog toga osuđen na trogodišnju zatvorsku kaznu i na pet godina mu je zabranjen ulazak u zemlje EU.

Bogdanov je u Srbiji odslužio godinu i 11 meseci zatvora zbog tuče uoči košarkaškog derbija 2006. Više javno tužilaštvo u Beogradu trenutno vodi predistražni postupak protiv Bogdanova zbog incidenta na utakmici Srbija - Albanija, kada je upao na teren Partizanovog stadiona.

A drugi muškarac, koji se vidi na snimku je prošle godine na prvom derbiju u domaćem šampionatu odigranom u Železniku upao na parket na kraju i napao Sašu Pavlovića.

Izvor: Blic/Telegraf

Pogledajte još