ISPOVEST SUPRUGE MONSTRUMA: Planirali smo venčanje, a on mi je silovao majku!

Zorica Jeremić, nevenčana supruga monstruma Vladan Pavlovića, koji je na Uskrs silovao njenu majku Veru i pokidao joj matericu, kaže da bi ga zadavila sopstenim rukama kada bi ga sada videla, kao i da je mrtav za nju.

– Hteli smo da se uzmemo i planirali krštenje, a umesto toga je zverski silovao moju majku – kaže ona i dodala da je Vera često dolazila kod nje i Vladana kako bi im pomagala.

Inače, ova nesrećna žena se nalazi u Institutu za majku i dete, gde leži sa bolesnom ćerkicom.

Zoričina majka je bila jedina osoba koja je ostala uz nju kada je odlučila da se uda za Vladana, ali joj se ipak u dva navrata požalila da ju je napao.

– Razmišljala je i da ga prijavi, ali sam je ja preklinjala da to ne čini. Da sam mogla samo i da pomislim da bi uradio ovo što jeste, ne bih je odvraćala od te namere – istakla je ona i dodala da sumnja da je Vladan Veri dao nekoliko lekova za smirenje pre nego što ju je monstruozno napastvovao.

Vera je bolesna žena, a Zorica kaže da je čula da je njena majka nekoliko puta padala po dvorištu i jaukala, dok joj je brat rekao da se ona sada nalazi u teškom stanju.

(old_image)

– Brat Dejan i snajka su oišli da je obiđu u bolnici, a ona ih nije prepoznala. Lekari su rekli da je ona u šoku i da zbog toga ne zna za sebe i nije svesna gde se nalazi, pa su joj posete zabranjene. Bore se za njen život. Čeka je još dosta pregleda – priča Zorica i kaže da ju je Vladan pozvao iz zatvora, ali da nije želeo da joj kaže pravi razlog zbog čega se tamo nalazi.

– Rekao mi je da je priveden zbog tuče. Kada sam čula šta se dogodilo, od šoka sam ispustila dete iz ruku. Nismo ni ćerkicin prvi rođendan proslavili, a on mi siluje majku – istakla je ona i dodala da će po izlasku iz bolnice napustiti Vladana i dom u kojem je s njim živela.

Zorica kaže da ne može da se vrati tamo i da će otići kod komšija, a za Vladana više ne želi da čuje.

– Neka ga osude na doživotnu za ono što je uradio. Dete više nikad neće videti, sve dok sam ja živa. I da sutra umre, sveću mu ne bih zapalila – poručila je na kraju Zorica.

Nadlanu / izvor: telegraf

Pogledajte još