Hasanu Dudiću preti i do 5 godina robije

0

Od izveštaja lekara i svedočenja očevidaca zavisi da li će tužilaštvo Hasana Dudića teretiti za nanošenje lakih telesnih povreda Jeleni Golubović ili za nasilničko ponašanje.

Policija je obavila razgovore sa svedocima pevačevog napada na rediteljku usred rijalitija „Parovi“, a tužilaštvo će ove nedelje dobiti dokazni materijal.

„Tužilaštvo će na osnovu dokaza formirati optužnicu, a zasad samo može da se spekuliše da li će to biti za nanošenje lakih telesnih povreda ili možda za nasilničko ponašanje. U prvom slučaju, presudan će biti izveštaj lekara o povredama Golubovićeve, dok u drugom optužnica zavisi od svedoka, tj. njihovog utiska o tome koliko ih je uznemirila nasilna scena kojoj su prisustvovali i da li je njome značajnije narušeno spokojstvo građana“, izjavio je za „Blic“ izvor iz istrage.

U slučaju lake telesne povrede predviđena je novčana ili kazna do godinu dana zatvora, dok za nasilničko ponašanje osuđeni može da dobije i do pet godina zatvora.

Hasan Dudić nasrnuo je na Jelenu Golubović 12. aprila. Posle uvreda i svađe pevač je prišao rediteljki, počupao je za kosu, oborio sa stolice, udario pesnicom u leđa i šutnuo nogom u glavu. Dudić je posle incidenta izbačen iz rijalitija.

Izvor: Blic.rs

Foto: printscreen youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.