Horoskop za 21. april

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Merkur koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u Biku u koji ulazi Sunce i gde se nalazi Mars, čini vas izuzetno spremnim da uđete u nov posao. Očekujete da će se dogoditi ono na šta često mislite, moguće neka dobra poslovna ponuda.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Venera koja vlada vašom astrološkom kućom ličnositi i naglašeno astrološko polje doma, porodice, privatnog biznisa sa Jupiterom u njemu donosi mogućnost uvećnja prihoda preko rada sa strancima. Moguć je prelazak u neku drugu firmu na posao koji će vam odgovarati zbog čestih putovanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa, sa Saturnom u njmeu i naglašeno astrološko polje tajni, intuicije, tajnih veza i tajnih neprijatelja čini vas opreznim ali ipak optimistom jer je u vašem znaku Venera, planeta optimizma, ljubavi i novca. Ako se bavite umetnošću, možete očekivati uspeh.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Mesec prelazi u Blizance a Sunce ulazi u Bika i vi morate da počnete da sagledavate vaš život iz drugog ugla. Ne morate pokazati baš sve što osećate, naročito ne onima koji inače nemaju mnogo razumevanja za vas. Neko staro prijateljstvo može da se obnovi ako budete dovoljno tolerantni i skloni kompromisima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Sunce, vladalac vapeg znaka ulazi u Bika u vaše deseto astrološko polje karijere zbog čega ćete biti prilično svojeglavi i nedovoljno kooperativni.Naglašeno astrološko polje prjatelja, ljubavi i društvenog života sa Venerom u njemu u dobrom aspektu sa Jupiterom u vašem znaku donosi obnovu nekog poslovnog odnosa.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Jupiter koji vlada vašom astrološkom kućom doma, porodice i privatnog biznisa u dvanaestoj kući tajni čini vas pomalo nemoćnim da rešite problem otvorenim razgovorom, naročito ako se radi o problemu koji se odnosi kako na posao tako i na privatni život. Verujete da možete da ubeidite Vodoliju da treba da u nečemu popusti.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Naglašeno astrološko polje tajni, intuicije, tajnih veza i tajnih neprijatelja sa Crnim Mesecom Lilitom u dobrom aspektu sa brojnim planetama u Biku u astrološkom polju inostranstva donsoi dobre mogućnosti na poslovnom planu ako radite sa strancima. Očekuje vas povoljna vest od Riba.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Saturn koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa u napetom aspektu sa Suncem u Biku može doneti priličnu dozu nesigurnosti po pitanju taktike koju treba da primenite kada je u pitanju osoba koja se bavi krupnim biznisom. Imate dobru ideju kako da jedan važan posao obavite što pre.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Ne ulazite u nepotrebne rasprave. Naglašen znak Bika ne odražava se povoljno na predstavnike vašeg znaka ako imate nerešene finansijske ili partnerske odnose. Ako ste međutim na pragu nekog novog velikog posla, imajate poverenja u Lava ili Ovna, pomoći će vam da ga što pre realizujete.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Trudite se da osvojite naklonost nekog ko vam je oduvek bio simpatičan. Već ste ga pridobili za sebe i ne morate da se mnogo trudite da biste dobili ono što zaslužujete. Očekujte neku vrstu pohvale ili nagrade za vaš trud. Možete se nadati pozivu od nekog Bika, Škorpije ili Vage.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Mars koji vlada vašom astrološkom kućom komunikacije, putovanja i biznisa nalazi se u astrološkoj kući privatnog biznisa. Moći čete da se dogovorite sa onima koji su vam dragi oko bitnih pitanja ali morate i vi pokazati dobru volju po pitanju organizacije rada i morate se pridržavati svojih obećaja.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Neptun koje vlada vašom astrološkom kućom ličnositi u konjukciji sa asteroidom Kironom i u dobrom aspektu sa Marsom čini vas otvorenim za svaku vrstu komunikacije. Trebalo bi da budete spremniji kada je u pitanju posao sa jednim Bikom ili nekom Škorpijom. Mnogi vam zameraju da ste naporni za saradnju.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još