JEZIVO I BOLESNO: Tukli su me palicama i otkinuli su mi uvo zbog 100 evra

0

Brutalno su me tukli palicama, priča Miodrag Kankaraš, žrtva grupe reketaša

LESKOVAC – Četvorica mladića preprečila su mi put, izvukli su me iz kola i ubacili u gepek njihovog automobila. Odvezli su u neki podrum, gde su me tri sata mučili i tukli, otkinuli su mi deo uva bejzbol palicom i tražili da im donesem 100 evra.

Ovako počinje ispovest Miodrag Kankaraš (19) iz Leskovca, koji je kidnapovan u nedelju ujutru kod sela Pukovac u blizini Niša.
– Vraćao sam se s drugovima kući sa žurke iz Niša kad mi je na putu, oko pola četiri ujutru, crni „ford“ prokupačke registracije preprečio put. Iz njega su izašla četiri mladića. Izvukli su me iz automobila i počeli da me tuku. Udarali su me svim i svačim po glavi i licu. Kad sam pao na zemlju onesvešćen, stavili su me u gepek i odvezli u nepoznatom pravcu. Kad sam se osvestio, video sam da sam u podrumu – priča za Kurir Miodrag dok pokazuje podlive i modrice po licu i telu. Otkinuto uvo su mu, kako kaže, zakrpili hirurzi, jer je od udarca palice bukvalno bio pokidan jedan deo.
– U prvi mah sam pomislio da je greška, ali kad su počeli da me tuku, video sam da je đavo odneo šalu. Mislim da su me napali da bi iznudili novac jer najverovatnije znaju da je moja porodica dobrostojeća – priča ovaj mladić.

On kaže da se radi o zastrašivanju koje je prestalo posle tri sata, kad ga umili vodom, a zatim odvezli kući.
– Prilikom izlaska iz automobila jedan od njih mi je poručio da ne smem da to prijavim policiji, inače će da mi bace bombu na kuću, ponovo će da me „nabiju u podrum“. Još mi je poručio da mu narednih dana donesem 100 evra i odem kod njega kući na kafu. Odlučio sam da sve što mi se dogodilo prijavim policiji jer su neki momci koji su prošli kao ja ćutali i nosili im novac – poručuje Miodrag.

Izvor: Kurir

Foto: Yay images

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.