RADIKALNO: Ubrizgao VAZELIN u penis kako bi ga povećao, a zamalo da ostane bez njega!

Britancu, Silvesteru (24) prijatelj je rekao da može povećati svoj penis ubrizgavanjem vazelina. On je to učinio i penis mu je zaista bio veći, ali nakon devet meseci počeli su problemi.

Silvester je srećno živeo sa svojom ženom i detetom dok nije počeo patiti jer je mislio da mu je penis premalen. Prijatelj mu je rekao da svoj polni organ može povećati ubrizgavanjem vazelina.

– On mi ga je čak ubrizgao u penis. I nakon toga je zaista izgledao veće, a ja sam bio oduševljen – priča nesretni Silvester.

Nakon devet mjeseci počeo osjećati posljedice vazelina u svom penisu natekao mu je, užasno ga je boleo i krvario je.

– Prestao sam voditi ljubav sa ženom. A hteo sam imati još dece, ali kako kad sve boli – priča mladić.

Silvester se zatim javio svom lekaru koji mu je rekao da nažalost ne može ništa da uradi. Onda se obratio doktoru Viku Vijahu, specijalisti za plastične operacije.

– Penis mu je zaista bio u katastrofalnom stanju. Radim plastične operacije već 20 godina i nikad nisam vidio ništa slično – rekao je doktor Vijahu.

Nakon operacije koja je trajala staima doktor Vijahu uspeo je da Silvesterov polni organ vrati u pređašnje stanje.

– Svi su govorili da mi je nemoguće pomoći, a doktor Vijah je savršeno obavio svoj posao. Naučio sam svoju lekciju i imao neverovatnu sreću. Oporavljao sam se mesecima ali sada sam dobro – rekao je nepromišljeni Silvester.

Problem s vazelinom je u tome, kažu lekari, što se njegovim ubrizgavanjem supstanca nepravilno raspoređuje po penisu zbog čega se na nekim mestima počinju stvarati ugrušci što dovodi do deformacije. Kako telo vazelin ne može samostalno razgraditi, problem je vrlo teško ukloniti, a povratak na početno stanje je gotovo nemoguć. Postoji opasnost od oštećenja živaca, žlezda i nastanka upala. Operativno uklanjanje povezano je s velikim rizicima.

Nadlanu / izvor: 24sata.hr

Pogledajte još