POTRESNA ISPOVEST Bane Sanšajn: Policajci su mi nabijali glavu u šljunak

Bojović, koji je bio odeven u tamnu garderobu ispričao je detaljno šta se dogodilo kada je uhapšen 6. aprila prošle godine. On je priznao da je posedovao oko četiri grama droge, ali je izjavio da nije tačno da je napao policajce kada su ga hapsili.

- Stao sam kolima kod mosta na Adi. Dopingovao sam se i hteo da krenem, ali primetio sam da je iza mene Interventna policija. Dok sam im davao dokumenta, primetili su metalnu kutijicu u kojoj je bila droga. Pitali su me da li imam još, a ja sam im rekao da imam i hteo da izvadim iz džepa. U tom trenutku su me ščepali i počeli da me biju, skaču po meni, gaze me i nabijaju mi glavu u šljunak. Razapeli su me. Vikao sam da će da me ubiju. Ne znam kako se povredio policajac, verujem da je od udaranja u mene, ne znam - ispričao je Bojović, koji je u sudnici i pokazivao kako su se opohodili policajci sa njim.
Bojović, koji se u međuvremenu zaposlio u jednoj firmi kao vozač i obezbeđenje, zadužen za sakupljanje pazara u apotekama za 40.000 dinara, tvrdio je da su policajci zapravo njega prebili.

Izvor: Alo

Pogledajte još