Horoskop za 22. april

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Vaša prava priroda doprinosi da vaša upornost dođe do punog izražaja. Ne treba da odustanete od svojih planova ma šta vam ko pričao. Verujete da možete da ubedite Lava ili nekog Bika da treba da prihvate vaše predloge u vezi sa zajedničkim poslom. Nemojte dopustiti sebi da od bilo koga zavisite.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Sunce na početnim stepenima vašeg znaka još uvek u napetom aspektu sa Saturnom čini vas nespremnim da rizikujete u poslu sa strancima a duša vam to traži. Sledite sebe i pokušajte da se priviknete na neke nove okolnosti u poslu na koje ne možete da utičete.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Vaša plemenitost dolazi do punog izražaja i vi ste neko na koga se mnogi oslanjaju. Ako ste mladi i ako su neke vaše ambicije nerealne, trebalo bi da budete mnogo praktičniji i da se prilagodite okolnostima koje vam, ma šta vi mislili idu naruku. Dobro se osećate u društvu osoba sličnih vama, jednog Strelca koji vam pruža veliku podršku u svemu i jednog Ovna sa kojim ne možete uvek lako da nađete zajednički jezik.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Predstavnici vašeg znaka ne reaguju baš najbolje u vreme tranzita Meseca preko znaka Blizanaca, utoliko pre ako ne spadate u one tipične predstavnike ovog znaka koji osluškuju svoju intuiciju. Rođeni pred kraj znaka mogu osetiti veću dozu optimizma od onih koji su rođeni u junu.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Ovo bi mogao biti jedan od onih da na u kojem ste u punoj formi,naročito ako ste rođeni u julu. Ako ste rođeni pred sam kraj znaka na vas već utiče Sunce iz Bika i daje vam potrebnu snagu da izdržite sva iskušenja u poslovnom odnosu koji je prilično zahtevan, posebon u finansijskom pogledu.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Prilčno ste emotivno uzdrmani zbog nečega što morate da obavite a što je za vas stresno. Nekome je veoma bitno da vas uveri u svoju naklonost. Moguće da se radi o jednom Raku ili nekom Biku. Strelac i Lav su vam desna ruka u svakom pogledu i emotivnom i finansijskom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Mesec i Venera prave konjukciju što se najviše odražava na rođene u poslednjoj dekadi znaka. Rođeni u prvoj i drugoj dekadi su pod velikim uticajem Jupiera. Ne bi trealo da odustanete od saradnje sa nekim ko vam je oduvek bio naklonjen i sa kim ste uspevali da nađete mnogo zajedničkih tema.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Nespokojni ste zbog nečega što vam je prilično opterećenje. Želite da budete u toku događaja.Predstoji vam prijatna vest o novcu koji čekate već duže vreme. Ne odustajete od nekih planova u vezi sa poslom koji može biti prilično iscrpljujući. Dobijate poziv od nekog ko vam nije baš uvek bio simpatičan.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Očekivanja u vezi sa poslom sa strancima su relana i vi ste neko na koga mnogi računaju.Trudite se da budete u dobroj formi, naročito ako je za vaš posao potrebna dobra fizička kondicija. Nemojte odustati od onoga što se od vas očekuje posebno ako se radi o poslu sa strancima ili sa osobama koje često putuju u inostranstvo.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Na pravom ste putu da uradite nešto konstruktivno ali to ne biste mogli bez pomoći onih sa kojima inače imate dobru saradnju. Bik, Vaga, Rak, Lav i Strelac su tu da vas podrže i ako treba pohvale a kritiku od strane jednog Jarca, Device ili Blizanaca teško podnosite. Imate način kako da rešite manji finansijski problem.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Prenalgašeno astrološko polje kreativnosti doprinosi vašoj užrbanosti i nestrpljenju. Niste načisto kako da se postavite prema nekom ko je spreman da sa vama radi na projektu koji će biti veoma isplativ ali poe njegovim, prilično napornim uslovima. Ako se bavite nekom fizičkom aktivnošću, ne preterujete u naprezanju, možete se osećati iscrpljeno.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Tranzit Sunca vam daje još više energije i spremnosti da se maksimalno posvetite nečemu što bi moglo da bude za vas odskočna daska za posao koji bi mogao da vam donese dobre prihode. Želite da budete od koristi i da pomognete nekom koga površno poznajete a shvatate da bi mogao imati problem određene vrste o kome ne želi da priča.

Nadlanu / izvor: conopljanews

Pogledajte još