ISPOVEST majke ubijene Slavice: Ubica joj je pretio da će završiti u kesama

Pre nego što je ubio Slavicu Rakulj (49) u kafiću “Fracci” u Ulici Strahinjića bana u Beogradu, Goran Milanović (50) je od nje zahtevao da napusti posao, a ona se majci žalila da joj je mesecima pretio

Nakon što je Slavica raskinula sa njim, Goran je nastavio da je prati i šalje preteće poruke, a nedavno joj je poslao poruku koja je glasila “Završićeš u kesama”.

– Raskinuli su u februaru jer je bio ljubomoran i posesivan. Tražio je od Slavice da da otkaz u kafiću gde je bila menadžer i u kom je radila 13 godina. Pre dva meseca su raskinuli i razišli se potpuno mirno. Tek nakon nekoliko dana je počeo da je proganja i da joj šalje poruke – navodi za Naše novine Milica Rakulj (65), majka nastradale Slavice.

Ona je dalje navela da je Goran govorio Slavici da ne može da živi bez nje, ali da ona nije želela da se pomiri sa njim.

– Dolazio je u lokal u kom je radila i odatle ga je već jenadput izbacivao gazda kada je video da psihički maltretira Slavicu. Kada je ubio moju Slavicu, gazda kafića nije bio u lokalu pošto je otišao na put. Goran kao da je to znao. Već nekoliko puta ga je prijavljivala za uznemiravanje, a najviše se uplašila tada kada joj je rekao da će završiti u kesama – kaže Milica Rakulj.

Dva dana pre ubistva, Goran je sa petogodišnjom ćerkom došao da se pozdravi sa Slavicom

– Jednom prilikom je pred detetom rekao da će i po Ivani (njegovoj bivšoj ženi) uskoro “rasti trava”. Takav čovek je odavno trebalo da bude u nekoj zdravstvenoj ustanovi. Taj kriminalac i ludak mi je ubio dete koje je trebalo još dugo da živi. Proklet bio – rekle je Milica.

Izvor: Telegrarf/Naše novine

Pogledajte još