Ekipa iz HOTELA TRANSILVANIJA 2 čestita DAN PLANETE ZEMLJE !

0

22. april proglašen je za međunarodni Dan planete Zemlje i širom sveta biće obeležen na različite načine. Ovom prilikom ekipa filma HOTEL TRANSILVANIJA 2 se pridružuje čestitkama.

Početkom oktobra ove godine vampiri i ostale nemani zavladaće domaćim i svetskim bioskopima kada nam po drugi put stigne omiljena vampirska družina u animiranom hitu HOTEL TRANSILVANIJA 2.

Drakula, Mavis, Džonatan, Frankenštajn, Mumija, Nevidljivi čovek i ostali otvoriće vrata poznatog hotela za još jednu ludu urnebesnu avanturu u kojoj ćemo upoznati i neke nove likove, a jedan od njih je i mali sin Mavis i Džonatan .

Ono što je izvesno je da se mnogi domaći glumci nalaze na listi za kasting za sinhronizaciju ovog filma a audicije će uskoro početi.

Noćne ptice radujte se – uskoro dolazi vaše vreme… Ponovo!
Prvi nastavak animiranog hita „Hotel Transilvanija“ 2012. godine osvojio je domaće i svetske bioskopske blagajne i u svetu zaradio preko 350 miliona dolara. Studio Sony Pictures Animation koji je do sada snimio neke od najvećih animiranih hitova kao što su dva nastavka „Štrumpfova“ ovim novim filmskim draguljem učvrstiće svoje mesto među vodećim animiranim studijima u svetu.

Animirani hit „Hotel Transilvanija 2“ u domaće i svetske bioskope stiže u oktobru ove godine!

Foto: promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.